Ronaldo_9i Abi Tarihini Ogrenmek Icin Cok Merakliyiz Belli Degil Mi Daha Yoksa Transfer Sezonu Kapaninca mi Cikicak Duramiyoz Abicim Insan Gibi Bi Yama Yok
esseq silah dostum hoşgeldin tatilden gözümüz seni aradı :) artık yama hakkında kesin bilgiler versen çok ii olur, çnkü baya uzak kaldın haliyle kesin bişey beklio ben dahil çoğu arkadaş.. bide bi sorum olucak, yamada hangi türk stadları olucak?
alimayk92 Tatildeydim arkadaşlar yeni geldim yamaya kaldığım yerden devam ediyorum resimleri yayınlarım 1.sayfadan. ohhh sukur be abiii :) o kadr transfer oldu ozellkle bank asyada ıns takıp etmsndır orduspor makedonyalı muharrem muharrem ve kosowski gıbı ısmlerı aldı
alimayk92 abi wlla ortalkta adam gıbı yama yok hhepsi hatalı dewrm v2 fılan hatalı hep yanı bı yernde hata cıkıooo hadi cıkar artq su yamayı senınkndee hata olmuo abii bide pes 2010 calan sarkılar waryaa onları turk sarkılaryla degstremezmsn bu snenın hareketlı sarkılarından mesela menüdeyken o sarkılar calsn dewrm v2de war turkcell super lıg sarkıları war manganın fılan sarkıları war
alimayk92 bu aradaaa yenı resmler yuklmcekmsn gutinın fılan mac ıcınden gorntler..bidee pes patch sitesndee pino mehmet batdal 2 lisinn facesi warr 2 side aynı pino orda daha gerck duruo ordaknı alıp kendı yamana koyamazmsn bız cnku bılmıorz faceleri oyuna nasıl aktarcagmızı
JamesMilner O Siteden İzin Alıp Koyması GErekir ADam Kendi Facesini KEndisi YApar Bence Gayet Güzell ZAten
emre_pendik benim anlamdığım bişe var yamada formalara baktımda galatsarayda 2 tane mustafa sarp var nasıl oluo bu anlamış dilim
alimayk92 alii abiii yenı formalar cıktı bank asyadaa fılan bu aradaa bankasyadaki takmlara tezahrat yapcakmsn facede bankasya 1 lig sayfası war orda bankasya takımalrınnın herseyı war ordan alablrsn bıdee oyundakı mzıklerı turkce muzklerle degstırırsen super olr
yakamoz11 bende oyunun en son resmi güncellemesi var ben şimdi bu yamayı kurmak için oyunu silip baştan mı kurucam ???
alimayk92 bende oyunun en son resmi güncellemesi var ben şimdi bu yamayı kurmak için oyunu silip baştan mı kurucam ??? yok arkadsm yamayı ındırnce oyunu once tmamen kaldrcaksn sonra tekrar yuklıceksn kı hıc yama eklenmems olcak oyuna sonra sılah adım adım anlatıo nasıl yuklencegını tek tek merk etme kesınlkle kurarsn kuramam dıe dusunme sılah tek tek anlatıo oyunun 1.3 guncellemsnıde werıo sılah yamann ıcıdne o sadece anlattıklarını yap o kadr
alimayk92 benm bıldıgım o no stringi guncellemeyı yapmadgn ıcın oluo windows 7 de kurulmn nasıl olcagını werıo merk etme sen silaha guwnmesek saten yamayı beklmyz ama tek hatasız ama yapan silah dewrim yamasndada hata war
alimayk92 [/balii abi bi tarh werr artıq en azndan o tarıhı beqleylm bu aradaa bankasyayada tezahuret eklrmısın golden sonraa anons filan super olrr...