Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum.
SORUNLARINIZIN ÇÖZÜMLERİ AŞAĞIDA
1-)Hollanda ligi Turkcell Süper Lig karışmışmış olaraksa;Yamayı yükledikten sonra KİTSERVERİ AKTİF hale getirin.
2-)Bankasya ligindeki sorun değildir.Pes 2010 oyununda hangi ligi seçerseniz seçin,Karşınıza otomatik B2ligi gelir.Ben B2Ligini özelliklerde belirttiğim gibi (B2Ligini) tamamen Bankasya olarak düzenledim.Yani bankasya liginden sadece adanaspor & altaysporu UEFA Liginden seçerseniz Masterligde Bankasya liginden başlarsınız.Bu 2 takım hariç Bankasyadan takım seçemessiniz.
3-) İlk başta belirmiştim.Kitserverinizi aktif hale getirin diye,Ancak Windows7 ve Vista sürümlerinde Kitserver setuğuna sağ tıkla/Yönetici olarak çalıştır de.Bu şekilde olur.
Ayreten 1-2 ay gibi sürede çıkartacağımız güncelleme paketinde şu özellikler olucaktır.
-B2Ligi BankAsya Ligi olarak düzenlenmişti.Güncelleme paketinde B2Ligini yamada bulunmuyan diğerliglerden popüler takılarımız zaten UEFA da eklidir.Ancak B2Ligine yamada bulunmayan diğerliglerden takımlar eklemeyi düşünüyoruz.Ne gibi; NK Zagreb,Bellizona,Palmires,Santos VB.
-BankAsya ne olucak derseniz ise,UEFA Ligine güncelleme paketinde yaklaşık 50 takım eklemeyi düşünüyoruz.Bu eklenecek takımlar arasında.Bankasya 1.Lig takımları,TFF Grup takımları(Adanademir,Göztepe,Bozüyükspor,Türktelekom VB)Brezilya,Hırvatistan,Rusya VB gibi liglerdende UEFA ligine bayabi takım eklenecektir.Türk olduğumuz için TSL - Bankasya harici TFF Lig takımlarınıda ekliyeceğiz.Oyunda herkesin takımı olucaktır.Master Ligde istediğiniz takımı seçeceksiniz.
-Yukarıda saydığımız özellikler kısaca ve başlıca haberlerdir.Daha birçok yenilik eklenecektir.Güncelleme paketi çıkacağı zaman ayreten konu açıp orada isteklerinizi belirtebileceksiniz.Bu konuya şimdiden şunlarıekleyin gibi mesajlar kesinlikle yazmayın.