Hyperion hiç pese benzemiyo ya bu görüntü :D Valla PESEdit sitesinden aldım, bir kaç sitede de vardı bu. Doğruluğu teyit edildi. PES 2010'dan resim. Ama henüz yapım aşamasında elbette bittiği zaman müthiş bir şey olacak. sen epey ilgileniyosun bu olaylarla sanırım, dünya kupası için bi yama var mı, eskiden oluyodu hatırlıyom
JackalFC hiç pese benzemiyo ya bu görüntü :D Valla PESEdit sitesinden aldım, bir kaç sitede de vardı bu. Doğruluğu teyit edildi. PES 2010'dan resim. Ama henüz yapım aşamasında elbette bittiği zaman müthiş bir şey olacak. sen epey ilgileniyosun bu olaylarla sanırım, dünya kupası için bi yama var mı, eskiden oluyodu hatırlıyom Biraz bakıyorum işte. Bu PESEdit PATCH veya çoğu patch'in Dünya kupası modu var. Ama lisanslı değil elbette.
JackalFC part 5 i bir daha upload ederseniz sevinirim link kırık :S:S Hayır link kırık değil, IDM ile indirmelere izin vermiyor uploaded. Normal olarak indirin. Ayrıca bir indirme yaptıktan sonra 1 saat kadar bir indirme daha yaptırmıyor, modem resetleyerek bu sorunu aşabilirsiniz.
JackalFC ne zaman çıkacak turkcell super ligli olan 3.4 versiyon bu haftanın sonunda gelecek. 4 gün falan var çıkmasına.
Hyperion oo süper bekliyoruz ancak yamada sevmediğim tek bişe var özellikle turuncu yıldızları çok abartmışlar; sabri'de long ranger'ın ne işi var ya :D
JackalFC oo süper bekliyoruz ancak yamada sevmediğim tek bişe var özellikle turuncu yıldızları çok abartmışlar; sabri'de long ranger'ın ne işi var ya :D :D evet güç abartması doğru. Pesstatsdatabase bu işi çok iyi yapıyor ancak elbette PESEdit prensip olarak orayı kullanmaz. Düşün sende kumaş yapıyorsun bnaşka dükkanda senin kumaşını beğenmiyorlar diye gidip öteki dükkandan kumaş mı satın alacaksın :)
JackalFC ARKADAŞLAR 3.4 YAMASI GELMİŞTİR ! Ancak kötü olan bir durum var, 3.4'ü denemedim, ancak TSL yok sanırım. Geleceğini söylemiştim, öyle yazmışlardı çünkü. Neyse bi çaresine bakacağız artık.
Hyperion ARKADAŞLAR 3.4 YAMASI GELMİŞTİR ! Ancak kötü olan bir durum var, 3.4'ü denemedim, ancak TSL yok sanırım. Geleceğini söylemiştim, öyle yazmışlardı çünkü. Neyse bi çaresine bakacağız artık. senlik bişe yok ya adamlar koymamış onların ayıbı :)
JackalFC İlk sayfaya yazdım nedenini, ben yanlış anlamışım, gelecek merak etmeyin. Ama bu yamada yok. ;)
JackalFC dostum bunun torrenti felan yokmu Maalesef, yapılsa bile zaten yama çok çok sık yenileniyor, durmadan güncelleniyor, torrent yapmak mantıklı değil.
ricco_Nic05 kadroları değiştiriyorum fakat maç ekranında geldiğimde sanki hiçbir değişiklik yapmamışım gibi kadrolar hala aynı options file yi düzenleyemiyorum neden bir bilgisi olan var mı ark daşlar ..
JackalFC kadroları değiştiriyorum fakat maç ekranında geldiğimde sanki hiçbir değişiklik yapmamışım gibi kadrolar hala aynı options file yi düzenleyemiyorum neden bir bilgisi olan var mı ark daşlar .. Evet bu sorunu biliyorum. Bu sorun benim kullandığım TÜM YAMALARDA var. Kadroları editleyebilmek için PESEditor programını kullanmanızı öneririm.
Freek_61 arkadaşlar bende orjinal oyun var ilk sayfadaki adımları izledim kurulumları yaptım ama oyunun hızı hala aynı çok hızlı ve rahatsız edici bir hızlılık var:(:( önceden orjinal olmayan oyunla girdiğimde oyun hızını değiştirebiliyordum.şimdi değiştiremiyorum bu sorunu yaşayanlar var mı ? ve bu sorunun bir çözümü var mı? yardımlarınızı bekliyorum:(
JackalFC arkadaşlar bende orjinal oyun var ilk sayfadaki adımları izledim kurulumları yaptım ama oyunun hızı hala aynı çok hızlı ve rahatsız edici bir hızlılık var:(:( önceden orjinal olmayan oyunla girdiğimde oyun hızını değiştirebiliyordum.şimdi değiştiremiyorum bu sorunu yaşayanlar var mı ? ve bu sorunun bir çözümü var mı? yardımlarınızı bekliyorum:( Oyunu kurduğun yerdeki kitserver klasörüne gir, kitserver.exe'yi tıkla, pencere gelecek, oradan istediğin ayarları yapabilirsin. Oyun hızı için de en altta " Game Speed " var onun önündeki işareti kaldır, normal ayarına döner. Yavaşlatıp veya hızlandırabilirsin :)
Freek_61 Jackal kardeş dediklerini yaptım zaten oyun hızını en düşüğe (0.75) getirmeme rağmen oyun çok hızlı ama ilk sayfadakinden farklı olarak 1.02 resmi yamasınıda yükledim ondan sonra 1.03 ü yükledim acaba sorunun nedeni bumudur. çünkü çok hızlı oyun :(