JackalFC @bhdrygn ve berkaysoner İlgileriniz ve teşekkürleriniz için sağolun. @hackerbomb Sanırım senin PC'nle ilgili bir sorun. Yamayı bir defa açmışsın oyunu 2. defa açamamaışsın, PC'ni yeniden başlat ve oyuna PES2010PLUS.exe'den gir.
Atletico Master ligde bazı oyuncular çift görünüyorum miranda mesela aldım adamı kaleci oldu gelince bu neyden oldu acaba neyse çok önemli değil zaten
JackalFC Master ligde bazı oyuncular çift görünüyorum miranda mesela aldım adamı kaleci oldu gelince bu neyden oldu acaba neyse çok önemli değil zaten Bu sorun exTReme'10 gibi yamalarda da var. Bildiğim kadarıyla henüz çözülemedi. Oyuna PES2010plus.exe'den girmeyi deneyin.
jjokocha PESEdit 2010 FIFA World Cup Patch 1.1 diye bir yama çıkmış, şu an ki yamanın üstüne kurabiliyoz mu yoksa şu an kullandığımız yamadan tamamen bağımsız bir yama mı bu..?
JackalFC indirme linkleri ölü kardeş.. İlk sayfayı oku kardeşimi maalesef yenisini upload edemiyorum, tatildeyim zaten net cafeden yazıyorum.
furkan792 **yamayı normal kurduktan sonra dlcyi belgelerimdeki konaminin içine atın olur kurulum aslında çok basit. 3.5 nezaman gelir acaba?**
JackalFC Arkadaşlar 3.5 ZANNEDERSEM Dünya Kupası bitmeden gelmeyecek. Zira PESEdit World Cup patchi ilerletiyor şu anda. PESEDit sitesini takip edin veya diğer konudaki World Cup patchi'ni. Yeni linkler de şu an için yok maalesef. 3.5 geldiği an eklenecektir. World Cup patchi forumda zaten var olduğundan eklemeye gerek görmüyorum. :)
jjokocha Pes patch sitesine en son eklenenen 3.4.1 Fix i indirmek içinde oyunu baştan kurmamız gerekecek mi? yoksa direk olarak 3.4 ün üsütüne kuarabilirmiyiz?
JackalFC ***ARKADAŞLAR 3.4 YAMASININ LİNKLERİ YENİLENMİŞTİR, TATİLDE OLDUĞUMDAN ÖTÜRÜ KONUYLA FAZLA İLGİLENEMİYORUM, 3.4 YAMASI BÜTÜN PESEDİT YAMALARINI İÇERİR DAHA ÖNCELERİNİ KURMAYA GEREK YOKTUR !!!***
JackalFC Pes patch sitesine en son eklenenen 3.4.1 Fix i indirmek içinde oyunu baştan kurmamız gerekecek mi? yoksa direk olarak 3.4 ün üsütüne kuarabilirmiyiz? 3.4'ü sağlıklı bir şekilde oynuyorsanız kurmanıza gerek yoktur, DLC 1.7'yi yükledikten sonra yama hatalı olursa fixi kullanın.
JackalFC Erteledikçe erteliyorlar 3.5'te de sanırım Türkiye Ligi olmayacak :( ya 3.5 ya da 3.6'da çıkacak. Tahminimce dünya kupası bittikten sonra 3.5 başlnır, TSL de 3.6'ya gelir. Bu kadar geç olması benim de canımı sıkıyor :(