JackalFC Arkadaşlar ben yamayı tam anlatılanlarıyla yaptım hiçbir sorun yok fakat sadece barnsley takımında hansa rostock un amblemi var bir de reading takımında amblem gözükmüyor. Bunun dşında bir sorun yok. Siz de de böle mi acaba.? Ayrıda master lig de premier ligindeyim.. Bundan da olabilir mi? Master Lig'de öyle sorunlar olabilir, düzeltme yamasını indirdiniz mi ? indirdim tüm bu anlatılanları yaptıktan sonra düzeltme yamasını indirdim, dediğimin dışında hiçbir sorun yok zaten.. doğru yaptığıma inanıyorum.. baştan yapmaya gerek yok heralde dimi. çünkü bunun dışında bi sorun yok. Rahatsız etmiyorsa yapmayın, zaten önemli bir şey yok. Olursa da gelecek güncellemede düzeltilir.
jjokocha Teşekkürler birşey daha sorucam, bu **fix** yamasını diğer tüm anlatılanları sırasıyla yaptıktan sonra en son yüklüyorduk dimi.? yani 1.03 patch üzerinden 1.07 dlc ve 3.4 patch i yükledikten sonra.?
JackalFC Teşekkürler birşey daha sorucam, bu fix yamasını diğer tüm anlatılanları sırasıyla yaptıktan sonra en son yüklüyorduk dimi.? yani 1.03 patch üzerinden 1.07 dlc ve 3.4 patch i yükledikten sonra.? Evet zaten fix, 1.07 DLC patchin 3.4 üzerinde yarattığı etkiyi yok etmek için :D
hackerbomb Arkadaşlar yardım lazım ! ben yamayı anlatıldığı gibi yaptım ardından oyunu açtım ve baktım herşey doğruydu.Oyunu kapadım ve bir daha hiç açamadım.Hata falanda vermiyor hiç birşey çıkmıyor ve oyun açılmıyor sorun ne olabilir bir fikri olan var mı ?
berkaysoner ya beyler bu yamaları yaparken silip kurmaya gerek yok gercekten sitede unintsall falan görüodum da yapmydm ilk defa türkcesini sende gördüm ama gercekten gerek yok ayda yılda 1-2 oyundan atıyor atmıyor bile :) Adamlar aştı keske stadlar üzerine calıssalar artık ayrıca pesedit bir alman sitesi aklınızda bulunsun
berkaysoner simdi okudum arkadaslar bu adamlar eger tsl yamasını yaparsa bu forumdaki bütün yamalara fark takar hemen indiricem vallahi sabredemiyorum tsl yamasını torrent yapsalar keske world cup yaması 11 part nasl indiricez :(
JackalFC @bhdrygn ve berkaysoner İlgileriniz ve teşekkürleriniz için sağolun. @hackerbomb Sanırım senin PC'nle ilgili bir sorun. Yamayı bir defa açmışsın oyunu 2. defa açamamaışsın, PC'ni yeniden başlat ve oyuna PES2010PLUS.exe'den gir.
Atletico Master ligde bazı oyuncular çift görünüyorum miranda mesela aldım adamı kaleci oldu gelince bu neyden oldu acaba neyse çok önemli değil zaten
JackalFC Master ligde bazı oyuncular çift görünüyorum miranda mesela aldım adamı kaleci oldu gelince bu neyden oldu acaba neyse çok önemli değil zaten Bu sorun exTReme'10 gibi yamalarda da var. Bildiğim kadarıyla henüz çözülemedi. Oyuna PES2010plus.exe'den girmeyi deneyin.
jjokocha PESEdit 2010 FIFA World Cup Patch 1.1 diye bir yama çıkmış, şu an ki yamanın üstüne kurabiliyoz mu yoksa şu an kullandığımız yamadan tamamen bağımsız bir yama mı bu..?
JackalFC indirme linkleri ölü kardeş.. İlk sayfayı oku kardeşimi maalesef yenisini upload edemiyorum, tatildeyim zaten net cafeden yazıyorum.
furkan792 **yamayı normal kurduktan sonra dlcyi belgelerimdeki konaminin içine atın olur kurulum aslında çok basit. 3.5 nezaman gelir acaba?**
JackalFC Arkadaşlar 3.5 ZANNEDERSEM Dünya Kupası bitmeden gelmeyecek. Zira PESEdit World Cup patchi ilerletiyor şu anda. PESEDit sitesini takip edin veya diğer konudaki World Cup patchi'ni. Yeni linkler de şu an için yok maalesef. 3.5 geldiği an eklenecektir. World Cup patchi forumda zaten var olduğundan eklemeye gerek görmüyorum. :)
jjokocha Pes patch sitesine en son eklenenen 3.4.1 Fix i indirmek içinde oyunu baştan kurmamız gerekecek mi? yoksa direk olarak 3.4 ün üsütüne kuarabilirmiyiz?