''Hedefim milli takım''
Galatasaray'a attığı 2 golle takımını galibiyete taşıyan Eskişehirsporlu Koray Arslan, "Eşim Esra maçtan 3 saat önce tesislere gelmiş, (Benim için gol at) demişti. Ben de ona verdiğim sözü tuttum" dedi.
"BANA İLERİDE OYNATACAĞINI SÖYLEDİ"
Eskişehirspor Tesisleri'nde takım arkadaşlarıyla birlikte bu hafta oynayacakları Kayserispor maçı hazırlıklarına başlayan Koray, kendisinin genellikle defansta sağ bek olarak görev yaptığını söyledi. Galatasaray maçından önce teknik direktörü Rıza Çalımbay'ın kendisini yanına çağırarak ileride oynayacağını söylediğini belirten Koray Arslan, verdiği görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını vurgulad. Hedefininmilli takım olduğunu da açıklayan Koray, şöyle konuştu:"Galatasaray karşısında 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Teknik direktörümüzün de söylediği gibi Galatasaray karşılaşması, bizim için dönüm maçıydı. Galip gelmek istiyorduk. Benim 2 gol atmam mutluluk verici ama takım olarak galip gelmemiz benim mutluluğumu daha da artırdı. Bu yıl bir kaç maç ileride oynadım. Ama mevkiim genelde sağ bek."
"HEDEFİM MİLLİ TAKIM"
Teknik direktörü Çalımbay'ın maçtan önce kendisini yanına çağırdığını ifade eden Koray, sözlerini şöyle sürdürdü:"Bana, (Seni ileride oynatacağım) dedi. Bir kaç taktik verdi, neler yapacağımı söyledi. Yıllar önce kendisinin de o pozisyonda oynadığı belirtti. Demek ki istediklerini yaptım ve taktik tuttu. Şu anda Türkiye'de hedefimde sadece milli takım var. Çünkü milli takımda oynuyorsan zaten iyi bir konumda oluyorsun." Eskişehir'in çok güzel bir şehir, taraftarlarını zaten herkesin bildiğini anlatan Koray, takıma eksra bir güç ve motivasyon sağladıklarını vurguladı.
"EŞİM ESRA'YA SÖZÜMÜ TUTTUM"
Attığı gol konusuna da değinen Koray, "Eşim Esra, maçtan 3 saat önce tesislere gelmişti. Ona ileride oynayacağımı söyledim. O da bana, (Benim için gol at) dedi. Önde oynadığım için kafamda bir acaba vardı. Nasip oldu attım. Kupa da da Altay'a karşı ileride oynadım ve 2 gol atmıştım. Nerede görev verilirse elimden gelen her şeyi yaparım" diye konuştu.