blufstar Yamayı indirdim fakat çalışmıyor.Tıklıyorum oyun açılıyor. .exe uzantısı da ekledim ama olmadı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
crdsa Yamayı indirdim fakat çalışmıyor.Tıklıyorum oyun açılıyor. .exe uzantısı da ekledim ama olmadı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yamayı indirdin ve tıklayınca oyun mu açılıyor? Çok ilginç. Böyle bir şey nasıl olabilir ki?
blufstar Yamayı indirdim fakat çalışmıyor.Tıklıyorum oyun açılıyor. .exe uzantısı da ekledim ama olmadı.Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yamayı indirdin ve tıklayınca oyun mu açılıyor? Çok ilginç. Böyle bir şey nasıl olabilir ki? Birlikte aç'tan oyun seçili olduğu için oyun açılıyormuş. .exe uzantısını tekrar ekledim bu sefer çalıştı. :)
avcizinnur Patch'i kuramıyorum. Dosyadan uygun programı seç, web hizmeti kullan vs. olan seçenek çıkıyor. Ne yapmam gerekiyor ? Sonuna .exe uzantısını eklemen gerekiyor sanırım. bendede aynı sorun var patch kurulmuyor exe ekledim sonuna olmadı bir yardım lütfenn
akanzi_99 bence süper olmuş.özellikle maç motoru fln harika ya.tam gol atarken donma olayıda geçmiş.fikstürlerde düzenlemeler var.ama ankarasporda degişiklik yok.olsun yama gercekten güzel.herkese tavsiye edrim
Cesc Ankaraspor'u ilk sene ligde tutmak için çabalamak zevkli olabilir. Ayrıca 2. sene kiradaki oyuncular dönünce tekrar güçlü bir Ankaraspor ile kariyerinizde büyük sıçrama yapabilirsiniz:) Ancak Senecky ve Meye hala Ankaraspor'da. Onlarda Ankaragücü'ne gitmiş olmalıydı. Takımı ligden düşürememişler tamam ama bunu nasıl gözden kaçırdılar anlamamdım. kardeş crack bulamadım googlede nasıl aratcam veya nerden bulabılırım onu yazsan Şimdilik sadece uyarı vererek geçiyorum, crack muhabbeti yapmayın forumda.
sertandikici arkadaşlar bu güncellemeyi 10.0.1 den direk 10.0.3 yapabiliyor muyuz yoksa aradaki 10.0.2 yi indirmek şart mı
Mr.Sagopa arkadaşlar bu güncellemeyi 10.0.1 den direk 10.0.3 yapabiliyor muyuz yoksa aradaki 10.0.2 yi indirmek şart mı Evet direk 10.0.3 indirsende olur.
AleexDeSouza *Arkadaşlar ben yükleyemedim daha doğrusu hata verdi.* *Verdiği hata: Error 0x000004C8 - İstenen işlem, kullanıcıya eşleşmiş bölümü açık olan bir dosyada yürütülemez.* *Şimdiden teşekkürler...*
fbarbarossa Arkadaşlar merhaba,ben dün 10.3.0 versiyonu yükledim.Ayrıca 10.3.0'ın yanında v2 yazıyor.Bu ne anlama geliyor.Eskiden kullandığım real time editör şimdi çalışmıyor.Bu versiyona uygun da editör bulamadım.Bu konuda bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi lütfen? Teşekkürler..
bossdead arkadaşlar sizden ricam 10.3 ü kurdum ama crack lazım bana msneden vere bilir misiniz..deep_matter@hot lütfen acill lazımm
crdsa arkadaşlar sizden ricam 10.3 ü kurdum ama crack lazım bana msneden vere bilir misiniz..deep_matter@hot lütfen acill lazımm Crack vermek ya da istemek yasaktır. Tekrarında ceza alabilirsiniz.
zazajoegok2 bu yamayı yukleyınce oyunda transfer sezonu kapanmıyor.ayrıca uefa kupasındada problem var bunun çözümünü bilen bana yardım ederse çok sevinirim.saygılar...
Neo arkadaşlar exe uzantısını nereye ve nasıl ekliyoruz????? exe'ye tıkladığında kendi otomatik olarak yükleyeceği yeri buluyor.