-Tarafsız hakem (Takıntı oldu, her faul şüphemde replay yapıyorum, bazı pozisyonlarda rakip kayarak beni düşürüyor ama ne önce ne sonra topa müdahalesi yok; yine de faul çalmıyor hakem) Elle oynamalarda bir ara penaltı verirdi, geri gelsin.
-Avantaj kuralının geri gelmesi (sadece ofsaytlarda değil, faullerde de)
-Yağmurlu havalarda oyuncular çok ağırlaşıyor (gerçekçi olsun tamam da bu kadarı işkenceye girer.)
-Direği yalayarak dışarı çıkan topa "Way, way over", "Closer to the corner flag" vb. şekilde dalga geçip sinir bozmayan spiker.
-Maç uzatmalarının hayali olmaması ("... shows 4 minutes of extra time and the whistle is gone and the match is over" Bunu daha dün duydum. "4 dakika eklendi" ve "Maç bitti" cümlelerinin arasında boşluk yok)
-CM veya FM veritabanından faydalansalar iyi olacak, Türk takımlarıyla oynamak işkence gibi. Tamam kötüyüz de o kadar da değil be...
-Futboldan anlayan (İngiliz. İtalyan, Alman veya İspanyol danışman. Kanattan çizgiye inerken forvetlerinizin ceza sahasına değil de geriye koştuğu oldu mu?) (Ayarlar tamamen topa yakın olma, hücum pres ve atak futbol üzerine olduğu halde)