Eğer gidecek oyuncu Kewell'sa ben bile üzülürüm , Gs'lilerin halini düşünmek bile istemiyorum , Gs oyuncu alıyor hemde çok kaliteli adamlar ama önemli olan bunların ne yarar sağlayacağı .
**Bakıyoruzda :**
**Leo Franco -** Hala güven vermiyor
**Nonda -** Bana göre iyi bi santrafor ama Gs'lilerin en istemediği yabancı oyuncu
**Elano -** Geldiğinden beri bi kaç maç hariç vasata bile ulaşamadı
**Baros -** Gol kralı oldu , iyi maçlar çıkardı ama bu yıl sakatlığı yüzünden hiç bi katkısı yok
**Kewell -** Tam formuna kavuşmuşken çok kötü bi sakatlığa ulaştı
**Neil -** Aslında bi bek oyuncusu ama fizik yapısı bi stoperi anımsatıyor ve stoperde oynayacak Gs'de bana göre iyi bi transfer ama müthiş bi oyuncu değil.
**Keita -** Kariyeri düşüş değil çöküşteyken Gs aldı milli takımda iyi maçlar çıkardı ama Gs için çok şey yapmadı veya yapamadı
**Linderoth -** Konuşmaya bile gerek yok tam bi hayal kırıklığı
**Lincoln - **Çok büyük umutlarla transfer edildi kaliteli adamdı ama hem futbol dışındaki etkenler hemde eski performansında olmayışı Gs ile yollarını ayırdı.
**Jo -** Yine kariyeri çöküşte olan bi oyuncu aldı Gs bana göre çok yetenekli oyuncu ama performansı nasıl olur onu bilemem
**Vee Dos Santos -** Tamam iyi oyuncu , kıvrak bilekli ve hızlı ama Kewell gibi bi ustanın yerini böylesine çaylak ve yılda toplam kaç maç oynadığı belli olmayan bi oyuncu dolduramaz , opsiyon hakkını alması iyi olmuş ama Gs'nin.