unal_peker süper bir yama olmuş ama bank asya yamasını da bekliyoruz senden. Altay, karşıyaka, karabük gibi takımlarında güncellemeleri olursa iyi olur..
kamilgultekin hocam öncelikle çok teşekkürler böyle bi yama yaptığınız için bi sorum olucak cm socut 3.1 diye bi gözlemci programı var bu yamada çalışır mı acaba
cubeRt Alternatif linklerde eklenirse güzel olur. Rapid linki kırık. depositfiles boş indirme slotu yok.
cubeRt Gördüğüm kadarıyla da yaşlar bugünkü yaşlardan 6 yaş küçük olması gerekirken 2 yaş küçük olmuş.
grkm88 günlerdir nette arıyorum cm03-04 ün son transfer yamasını. ya link kırık oluo ya da dosya hatalı. biri yardımcı olabilir mi?
Ali045 slm benim sadece skin leri nerden bulacam . paylaşım teşekkurler . ben suanda indirdim ve oynuyorum 2009/2010 yamasıyla çalışıyo tşkler. sadece bu resimlerdeki skinler çımıyo bunun için bi yol gösteriseniz sevinecem . çalışmalarınızda bqaşarılar
persien yaw kardeşim şu dosyayı başka bir siteye upload etseniz olmaz mı ??? İndirilmiyor Depositfiles'den Server is bussy felan hata veriyor...
MaNiAc_EgE Selam acaba 2010 temmuz yaması gelicek mi Öyle bir düşüncem var ama,yapmak için yeteri kadar boş zamanım olmuyor.