tracymusty bir dizi ancak bu kadar mükemmel bir sezon başlangıcı yapabilirdi.haluk bilginer'e bir kez daha hayran kaldım bu arada.o ses tonu,o mükemmel oyunculuğu AMAN ALLAHIM...
_AsiRuH_ Geçen bölümü izleyemedim , Kıvanç Tatlutuğ nasıl jönlükte en büyük rakibinin olduğu bi diziye konuk oyuncu olarak gelir ona da pek anlam veremedim açıkçası...
Neo Bende yeni mesajlarda Ezel başlığını görmesem unutuyordum az kaldı bugün kü bölümü. Geçen hafta iyi başlangıç yaptı dizi ama Haluk Bilginer biraz zayıf geldi bana. Çok kibar filan tavırları :) Rolü gereği öyledir büyük ihtimalle.
Ozan JK Behlül'den çok ; Dayının gençliğini canlandıran Ufuk Bayraktar'ı Zeki Demirkubuz'un Kader filmindeki süper performansı ile biliyorum,onu böyle kaliteli bir dizide görünce dahada güzel oldu Ezel.
tracymusty ban kalırsa dayı ölmeyecek.çünkü hatırlarsanız ezel sezon finalinde 2 ay öncesini gösteriyor ve bu 2 ay öncesinde bir kumar masasının etrafında önce ezel ve tefo 2'lisi sonra eyşan,sonra cengiz geliyordu daha sonra ise dayı tekerlekli sandalyede masaya geliyor ve en son kenan birkan gelip bölüm bitiyordu ki o bölümde kenan birkanı kimin oynayacağı belli değildi.yani benim fikrim dayı tekerlekli sandalye'de diziye devam edecek.
Wallcroft ban kalırsa dayı ölmeyecek.çünkü hatırlarsanız ezel sezon finalinde 2 ay öncesini gösteriyor ve bu 2 ay öncesinde bir kumar masasının etrafında önce ezel ve tefo 2'lisi sonra eyşan,sonra cengiz geliyordu daha sonra ise dayı tekerlekli sandalyede masaya geliyor ve en son kenan birkan gelip bölüm bitiyordu ki o bölümde kenan birkanı kimin oynayacağı belli değildi.yani benim fikrim dayı tekerlekli sandalye'de diziye devam edecek. Aynen.Bende anladım zaten büyük ihtimal felç olacak.
el Nino9 Filmi uzun süre izlemedim iyice soğmuştum fakat "Sekiz"li bölümleren sonra izlemeye başladım ve şu anda inanılmaz bağımlılık yaptı.
Wallcroft Dayı ölünce diziye renk geldi diyebilirim.Özellikle Ezel çok manyak bir şey oldu. :D 62.Bölüm Son Kısım (Ezel - Cengiz) 63.Bölüm Ezel - Temmuz Müthiş Sahne : 63.Bölüm Son kısım : 64.Bölüm Fragmanı:
Vaclav_Kadlec **Ezel süper bir diziydi :) Sekiz eğer ölmeseydi dizi tekrar başlasın diye acayip baskı olurdu . Gerçi ben hala başlamasını istiyorum Ezelin :) Bence tekrar başlasaydı manyak olurdu diyebilirim final sahnesinde herkes kapının kimin açtığını merak ediyor bende dahil :) Saç tipi Kerpeten Aliye benziyordu .:) Bilmiyorum artık kim :D **