ShevaESES Galatasaray 2002-2003 Alternate Kit (GRİ) MENDOCINO'YA AİTTİR... MODEL:0 COLLAR:0 NAME:TOP TYPE:1 SHORT NO:LEFT Dehşet olmuş. Mendicino abimize teşekkür ilet
Melankolic **Kaç aydır bir forma bile paylaşmadı, bizde öğrenciyiz, bizde ineğiz ama buralardayız...**
Carricudizilla Galatasaray 1999-2000 UEFA CUP FINAL kit (MENDOCINO'dan Alıntıdır.) MODEL:89 COLLAR:1 NAME:top TYPE:type2 SHORT:off
Carricudizilla bizde lotto,gs store,umbro,adidas oldu hep o formayı da yapacağım ama şu aralar galatasaray ın mavi forması vardır eski onu yapıyorum ama uzun sürmez 2 sinide koyarım tamam?
aslan4 kardes saoll.. bende kitserevr var amam bu formlari nasil kullancaz..bir anlati myap lütfen...ben daha yeniyim bu pesd.e.lütfen...bekliyorum cevabini.. ve scoreboard dosyalarini kitserverle nasil calistiriyoruz?ß tskler.
Carricudizilla Galatasaray 2001-2002 Home (%100 Bana Aiittir.Template de Dahil) MODEL:116 COLLAR:2 NAME:TOP TYPE:type1 SHORT NO:LEFT Şeklinde GDB ayarlayınız.Map dosyası SSLERİ İSMİMİ KULLANMAK VE SİLMEMEK ŞARTIYLA KULLANILABİLİR.
ShevaESES Çok güzel. tek bir eksik var logolar aşırı büyük Küçültürsen daha güzel olacaktır. bide küçülttükten sonra aria yı bıraz daha üste çekmeyi dene
Carricudizilla İstek alırım derken nostalji formalardan istek alırım demek istedim.Yeni formaları zaten sen yaparsın...Ben eskidji'yim.