cimboom Yorumlariniz icin tessekur ederim, Fenerbahcenin teknik direktöru Daum'du dusunce kovdular yerinede Rumen olan László Bölöni. Dunya Kupasina sayili gunler kala Arda Bozkurt 23 kisilik kadrosunu cikardi!! Gruplar belli oldu!!! Bizim Grup: Turkiye Brezilya Avustralya Nijerya SSler birazdan sizlerle...
cimboom Dunya Kupasi Basliyooooooor!!! 1. Mac Turkiye - Brezilya 2. Mac Nijerya - Turkiye 3.Mac Avustralya - Turkiye Gruptan sonraki Rakibimiz: Ingiltere
irreplaceable İngiltere... Tarhimizde gol atamadığımız takım. Çok iyi gidiyorsun gerçekten, ama İngiltere'yi eler misin bilemiyorum. Bol şanslar. Bi de dikkatimi çekti, oyunu hangi dilde oynuyorsun? İskandinav dili galiba, ama hangisi? Norveççe, İsveççe vs.
cimboom İngiltere... Tarhimizde gol atamadığımız takım. Çok iyi gidiyorsun gerçekten, ama İngiltere'yi eler misin bilemiyorum. Bol şanslar. Bi de dikkatimi çekti, oyunu hangi dilde oynuyorsun? İskandinav dili galiba, ama hangisi? Norveççe, İsveççe vs. Nerden anladin iskandinav dili oldugunu abi? Isvecce kullaniyorum
cimboom Yorumlariniz icin tessekur ederim arkadaslar Ingiltere - Turkiye Ceyrek Final Cek Cumhuriyeti - Turkiye Yari Final rakibimiz:
Matthaus Tebrikler ingiltereyi yenmişin çekleride elemişin inşallah ispanyayıda elersin yarı finalde finale çıkarsın.
StaR Nowu AYTEK Ne oluyor öyle ya...A Milli Takım Çoşmuş...Hocam süper gidiyosun...İspanya'yı elersez önümüze kimse duramaz...!