Dostum Seçtigin TezahuratLar, İyi DegiL Ben Dosyayı İndirmedim Ama, Sen Varya Sen iLe Nevizade GeceLeri Hariç Yaramaz Yani, Bide Öteki BesteLer Yeni OLdugu İçin Biz Bunları SöyLerken Kimse biLmiyordu Peste Çok Abes Kaçar, Ben ultrAslan Tayfa'nım, GüzeL Kardeşim Sen Bana Ögret Bu İşi Devrim Yaratırım Peste, Önce 3'LüyLe Girecek Maça, Ardından Cimbombomum Demeden Hiç Birşeyee degişilmez bestesi Girecek Ardından oLey SaLdır Galatasaray hesabı 35. dk'Larda Sen Varya Sen, 80. dk'dan Sonrada nevizade geceleri, Bu DedikLerimi Göz Önünde BuLundur İstersen Senin İçin Lig tv'deki spiker Sesini Kısıp Sadece Tezahurat Seslerinide BuLabiLirim Pm At PasLaşaLım Hadi Eyvallah .
konuya ilgin için öncelikle teşekkürler kardeşim ancak bir sorun var tezahüratlar senin dediğin gibi olsa bende ayarlardım ancak kafaya göre giriyor tezahüratlar ancak ilerleyen zamanlarda dediğin gibi paket hazırlarım ama maçın ortasında üçlü girerse sorun etme 
patron ellerine saglık verdiğin bu ikinci
linkteki dosyaları ismini ne diye yazıcaz serinin devamınımı
yazalım
ben tezahüratları isimleriyle verdim siz onları unnamed_171.adx'den unnamed_175.adx'e kadar kafanıza göre değiştirin kitserver içine atın ilk sayfada söylemiştim nasıl yükleme yapılacağını