StaR Nowu AYTEK Abi transferler süper...Aduyu Satacaksan Güzel Bir Fiyata Sat...Bu sene senden Şampitonluk bekliyoruz abi....
adezottis Transferleri beğenmenize sevindim arkadaşlar. Evet Adu'nun peşinde olan takımlar var ama ben maaşını artırarak yeni bir sözleşme önerdim ve sözleşmesini 2016 yılına kadar uzattım. Artık benim canım istemedikten sonra hiçbiryere gidemez çünkü bu sene Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz ve ona çok ihtiyacımız var. Ve işte tüm transferler ile hazırlık karşılaşmaları: 1.HAZIRLIK MAÇI: 2.HAZIRLIK MAÇI: 3.HAZIRLIK MAÇI: 4.HAZIRLIK MAÇI:
StaR Nowu AYTEK Abi transferler süper...Hazırlık maçlarıda süper...Bu sene Şampiyonluktan Aşağısı Kurtarmaz...
adezottis 2012-2013 SEZONU BAŞLIYOR... TURKCELL SÜPER LİG 1.HAFTA: TURKCELL SÜPER LİG 2.HAFTA: TURKCELL SÜPER LİG 3.HAFTA: TURKCELL SÜPER LİG 4.HAFTA: TURKCELL SÜPER LİG 5.HAFTA:
tommy89 ***Çok tedbirli oynuyosun sanki abi, biraz daha ofansif oynasan daha zevkli maçlar olucaktır.***
adezottis Çok tedbirli oynuyosun sanki abi, biraz daha ofansif oynasan daha zevkli maçlar olucaktır. Yok aslında gayet atak oynuyorum ama forvetler daha forma giremedi galiba.