.
Maçlar çok güzel , Elvir Baljic ve Turan Kuş seni sırtlıyor ... Aynı formda devam . Hedef Süper Lig !
Sagol Ali, aynen inşallah 
evet turan kuş çok formda. Maçlar da iyi gidiyor. kariyerinde başarılar.
Gerçekten öyle umarım böyle devam eder, sagol 
Kariyerinde
başarılar. Son 3 maçında 7 gol atıp gol yememen defansının güzel
olduğuna işaret. En kısa zamanda Banka Asyada olmanı diliyorum.
İnşallah Hakan evet defans sağlam kalecimde fena değil 
Son maçlarda rakip takımlara düzgün şut bile çektirmiyorsun.Orta sahan ve defansın iyi iş yapıyor..
Sagol evet iyi çalışıyor tam saha press 
Tolga Abi o efsane kariyerinden sonra ilk kez bi kariyerine mesaj atıyorum hatırlarsın belki :D
Maçlar güzel gidiyo seneye Bank Asya ondan sonraki seneye de inşallah TSL'de görmek istiyoruz seni.. :)
Hatırlamadım çünki seni hiç unutmamıştım Başarcım, benim en büyük destekçilerimdendin seni nasıl unuturum. Umarım o efsane kariyerdeki tadı yine yakalıyacağız 
Ligde iyi gidiyorsun Tolga Abi.Bank Asya Birinci Lig Birinci Bank Asya sesleri erkenden duyulmaya başlanmış.
Sagol Ozancım, evet evet Güngören Bank Asya'ya demir atıcak diye marş çıkarmış bizimkiler 
Maçların çok iyi gidiyo tam gaz devam.
Teşekkürler 
Abi puan tabLosunu yayınlar msn?....
Hemen yayınlıyorum kardeşim aşağıya ekledim. 

TFF 2.Ligi 9.HAFTA MAÇI
Güngören Bld. - Gebzespor
Çekişmeli geçen maçta son vuruşları daha iyi yapan ve organize olan bir takım olarak kazanmayı bildik.

Türkiye Kupası Play-Off Maçı
Güngören Bld. - Eskişehirspor
Rakibimizden daha iyi oynayıp daha çok ve isabet oranı yakaladığımız maçı Özgür Ergün'ün kaçırdığı penaltı ile kaybettik.

TFF 2.Ligi 10.HAFTA MAÇI
Pendikspor - Güngören Bld.
Pendik deplasmını Yılmaz ve Baljic'in penaltı golleri ile kolay geçip 3 puanı hanemize yazdırdık.

TFF 2.Ligi B Kategorisi PUAN DURUMU