tommy89 Togo'dan istifa yerinde olmuş.Güngören'e yoğunlaşırsın artık.Devre arasında da birkaç takviye ile takımı 13-14. sıralara taşıyabilirsin. İnşallah Ozancım Devre Arası Transferleri Rusların Wonderkid Forveti : KOBOLOEV Togolu Genç Yetenet : ALIKEM UGUR'un sözleşmesi fesh edildi.
tommy89 O regen ne öyle.Şahane transfer.En az 15 gol atar ligin ikinci yarısında. Dimi bizi kurtarıcak adamı buldum.
cimboom Ooo Tolga abi benim yoklugumda neler olmus, ilk basta ölmus olan oyuncun icin basin sagolsun, sonra istifa icinde cok iyi yaptin, maclar ise iyidi ama kötuye gitmis biraz, ikinci yariya duzeltirsin diye dusunuyorum, en azindan dusmessin diyorum
tommy89 Yorumlar için teşekkürler 2.YARIYA BAŞLAMADAN 3 HAZIRLIK MAÇI YAPTIM. HAZIRLIK MAÇLARI MAÇ 1 MAÇ 2 MAÇ 3
tommy89 2 Maçtada şans biraz yanında olmuş sanki :) Şut rakamlarına bakılırsa tabi Şanşlısın birazİnşaallah böyle devam eder. Doğru ama taktik değiştirip çok iyi defans yaptım ve gerekli olan puanları aldım. Futbolumu bende beğenmedim bu maçlarda ama artık risk alamam daha defansif oynucam.