cimboom Yenilmeyi saymiyorum bile, yuzde 832794563894756 TSLdeyiz Tolga abi, artik Turkcell Super Ligdekiler korksun senden
tommy89 Yorumlar için çok sagolun arkadaşlar. İşlerde doyalı biraz geç kaldım kusura bakmayın artık.İşte beklenen 34. hafta; İşte 34. Mafta Maçı PUAN DURUMU
StaR Nowu AYTEK OOOOOOOOOOOO GÜNGÖREN , GÜNGÖREN , GÜNGÖREN Gümbür Gümbür Geliyoruz Bekle TSL BİZİ...!
tommy89 Yorumlar için hepinize çok teşekkürler arkadaşlar. FLAŞ GELİŞME.... Tolga HOCA TSL'ye yakışır bir takım oluşturmak için Önce Teknik Ekibi Değiştirdi ve Yerlerine Profesyonel İnsanlar Aldı: İşte Yeni Teknik Ekip; Asistan Menejer; Takım Koçu; Kaleci Antrenörü; Psikolog: Gözlemci;
el Nino9 Teknik ekibi yenilemen güzel olmuş , kadro zaten kısıtlı birde sakatlıklardan çekme Tsl'de..
tommy89 Yorumlar için çok sagolun arkadaşlar. TSL'ye çıkmamızla birlikte gidenlerin listesi: Birçok oyuncuyla yolları ayırdım arkadaşlar, TSL ye yakışır bir takım yaratmak için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor yakında bombaları patltıcam
tommy89 Peki gelenler kimler? Merakla bekliyoruz... Görüşmeler sürüyor ama kalite ve yıldız 1-2 oyuncu alacağıma emin olabilirsin.