serseri711 İşte özlemle beklenen orjinal Lig TV scoreboardı Tamamen kendi yapımımdır. LİNK:16:9 http://ul.to/zbrrqd LİNK:4:3 http://ul.to/l62cem
serseri711 verdim gitti hayırlı olsun :) pololi ya kardeş bu yamamla çakışıyo yaptım bunu bjk feyenord olmuş doğru düzgün yaptım ama gamershell verdim gitti hayırlı olsun :) saol ismini eklerim v2 ye gamershell scoreboardı kurarken dt04.img yi atmıycaksın atınca çakışır pololi tmm saol gamershell pololi unnamed_23 varmı sizde gönderebilirmisiniz? sildim dt04 dekinin içindekini takım isimleri gitti bu seferde yardımcı olurmusunuz? gamershell burdan indir İNDİR caglet bir şey sorucam ben yaptım afs expoler ile yaptım ama dt06 dosyasında 168 ve 169 importlanmıyor o yüzden de scoreboard beyaz (süre falan ) ama takım kadroları dizilimleri düzgün lütfen yazın ... pololi unnamed_23 için saol gamer kardeş ama logolar tamam şimdide takım isimleri yok yazmıyor onu nasıl yapıcaz ? 14henry12 Teşekkürler.Ayrıca tebrikler.Çok güzel olmuş. Bunun PES 2009 için olanını aramıştım ama bulamadım.2010 a kısmet oldu.Ama 2009 için olanı şimdi de olsa iyi olur.Mümkün mü acaba öyle birşey? ersoyodabas çok mat duruyor. safa14 Arkadaslar ben bunu nasil kuracam Bana yardimci olurmusunuz? mystiker Ben yükledim ve birkaç kusur buldum. Skorboartta rakamlar çok büyük ve bende takımların amblemleri çıktı onlar da büyük. Maç esnasındaki oyuncuların isimlerinin yazdığı butonlar da büyük. Bu hataları düzeltip güncellersen çok güzel bir Skorboard çalışması olacağına inanıyorum. mystiker Arkadaslar ben bunu nasil kuracam Bana yardimci olurmusunuz? Yüklediğin Dosyaları Rardan Çıkarıyorsun. Daha Sonra Resimdeki Aşamaları izle: Senin için uploadladım bak ;) mystiker Eğer Kitserver yoksa indir kubilay_23 **OLMUYOOOOOO NGF silmeyi bilen varmı ??*** Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell scoreboardı kurarken dt04.img yi atmıycaksın atınca çakışır pololi tmm saol gamershell pololi unnamed_23 varmı sizde gönderebilirmisiniz? sildim dt04 dekinin içindekini takım isimleri gitti bu seferde yardımcı olurmusunuz? gamershell burdan indir İNDİR caglet bir şey sorucam ben yaptım afs expoler ile yaptım ama dt06 dosyasında 168 ve 169 importlanmıyor o yüzden de scoreboard beyaz (süre falan ) ama takım kadroları dizilimleri düzgün lütfen yazın ... pololi unnamed_23 için saol gamer kardeş ama logolar tamam şimdide takım isimleri yok yazmıyor onu nasıl yapıcaz ? 14henry12 Teşekkürler.Ayrıca tebrikler.Çok güzel olmuş. Bunun PES 2009 için olanını aramıştım ama bulamadım.2010 a kısmet oldu.Ama 2009 için olanı şimdi de olsa iyi olur.Mümkün mü acaba öyle birşey? ersoyodabas çok mat duruyor. safa14 Arkadaslar ben bunu nasil kuracam Bana yardimci olurmusunuz? mystiker Ben yükledim ve birkaç kusur buldum. Skorboartta rakamlar çok büyük ve bende takımların amblemleri çıktı onlar da büyük. Maç esnasındaki oyuncuların isimlerinin yazdığı butonlar da büyük. Bu hataları düzeltip güncellersen çok güzel bir Skorboard çalışması olacağına inanıyorum. mystiker Arkadaslar ben bunu nasil kuracam Bana yardimci olurmusunuz? Yüklediğin Dosyaları Rardan Çıkarıyorsun. Daha Sonra Resimdeki Aşamaları izle: Senin için uploadladım bak ;) mystiker Eğer Kitserver yoksa indir kubilay_23 **OLMUYOOOOOO NGF silmeyi bilen varmı ??*** Sonraki Sayfa »
pololi unnamed_23 varmı sizde gönderebilirmisiniz? sildim dt04 dekinin içindekini takım isimleri gitti bu seferde yardımcı olurmusunuz?
gamershell burdan indir İNDİR caglet bir şey sorucam ben yaptım afs expoler ile yaptım ama dt06 dosyasında 168 ve 169 importlanmıyor o yüzden de scoreboard beyaz (süre falan ) ama takım kadroları dizilimleri düzgün lütfen yazın ... pololi unnamed_23 için saol gamer kardeş ama logolar tamam şimdide takım isimleri yok yazmıyor onu nasıl yapıcaz ? 14henry12 Teşekkürler.Ayrıca tebrikler.Çok güzel olmuş. Bunun PES 2009 için olanını aramıştım ama bulamadım.2010 a kısmet oldu.Ama 2009 için olanı şimdi de olsa iyi olur.Mümkün mü acaba öyle birşey? ersoyodabas çok mat duruyor. safa14 Arkadaslar ben bunu nasil kuracam Bana yardimci olurmusunuz? mystiker Ben yükledim ve birkaç kusur buldum. Skorboartta rakamlar çok büyük ve bende takımların amblemleri çıktı onlar da büyük. Maç esnasındaki oyuncuların isimlerinin yazdığı butonlar da büyük. Bu hataları düzeltip güncellersen çok güzel bir Skorboard çalışması olacağına inanıyorum. mystiker Arkadaslar ben bunu nasil kuracam Bana yardimci olurmusunuz? Yüklediğin Dosyaları Rardan Çıkarıyorsun. Daha Sonra Resimdeki Aşamaları izle: Senin için uploadladım bak ;) mystiker Eğer Kitserver yoksa indir kubilay_23 **OLMUYOOOOOO NGF silmeyi bilen varmı ??*** Sonraki Sayfa »
caglet bir şey sorucam ben yaptım afs expoler ile yaptım ama dt06 dosyasında 168 ve 169 importlanmıyor o yüzden de scoreboard beyaz (süre falan ) ama takım kadroları dizilimleri düzgün lütfen yazın ...
pololi unnamed_23 için saol gamer kardeş ama logolar tamam şimdide takım isimleri yok yazmıyor onu nasıl yapıcaz ?
14henry12 Teşekkürler.Ayrıca tebrikler.Çok güzel olmuş. Bunun PES 2009 için olanını aramıştım ama bulamadım.2010 a kısmet oldu.Ama 2009 için olanı şimdi de olsa iyi olur.Mümkün mü acaba öyle birşey?
mystiker Ben yükledim ve birkaç kusur buldum. Skorboartta rakamlar çok büyük ve bende takımların amblemleri çıktı onlar da büyük. Maç esnasındaki oyuncuların isimlerinin yazdığı butonlar da büyük. Bu hataları düzeltip güncellersen çok güzel bir Skorboard çalışması olacağına inanıyorum.
mystiker Arkadaslar ben bunu nasil kuracam Bana yardimci olurmusunuz? Yüklediğin Dosyaları Rardan Çıkarıyorsun. Daha Sonra Resimdeki Aşamaları izle: Senin için uploadladım bak ;)