killer493 ya arkadaşlar ben kurdum bu yamayı çok güzel bir yama fakat master lig de bir hatası var ; milan a shalke04 ten farfan ı transfer ettim ilk aldıım da normal bi sorun cıkmadı kendi mevkiisinde gayet güsel kullandım ama şimdi actıımda adam kaleci olarak gözüküyor . chealsea le karşılaştım kalecileri ze roberto normalde transfer için oyunculara listeden baktığımda normal kendi mevkilerinde gözüküyorlar ama alınca kaleci oluyor bazıları bunun nedeni nedir???
Schwnstgr31 Yama gerçekten çok güzel ama bir sorunum var.Yamayı sorunsuz bir şekilde yükledim ama Become a legend modunda benim oyuncum oyuna girdikten sonra replaylerde escye bastığım an oyundan atıyor.Çözüm önerebilecek olan var mı?
pudro kardeş o atma olayı yamadan deyil.görev yöneticisinden öncelik ata deyip gerçek zamana ayarlamışsın onu düzelt.. Schwnstgr31 kardeş o atma olayı yamadan deyil.görev yöneticisinden öncelik ata deyip gerçek zamana ayarlamışsın onu düzelt.. Dediğin yerdeki ayar gerçek zamana değil normale ayarlı. _AsiRuH_ **Arkadaşlar Şampiyonlar Ligi modunda sizde takım logoları gözüküyor mu bende gözükmüyor yamadan önce gözüküyordu bi sorun var galiba ?** mangrave1907 **vista ve 7 kullanıcıları pes 2010 pesediy yamasını sag tık yapıp yonetici ile calıstr(run as admin) yapsınlar pes edit yaması sorunsuz calıssın...** L10M bende toplar çıkmadı ya? =S Lecossel Arkadaşlar Bu Yamada Bütün Takımlar derken neyi Tam olarak kastettiniz ? Yani Fifa2010 daki Gibi Tüm Ligler mi var Burda amerika ligi iskocya ligi vs..Ona Göre Yüklücem Boşa Yüklemeyim ? peymanoz arkadaşlar merhaba ben bu yamayı yükledikten sonra become a legend da kariyer kurdum ve top playerde çok güzel devam etmekteyim 9 sezon geçirdim ss 91 cf 88 güç seviyesine geldim yalnız şöle bi sorun var bu yamayı yükledikten sonra become a legend da ki ispanya ligi gözükmüyor ispanya birinci ligi yerine almanya 2.ligi takımları yer alıyor ispanya ligi takımları yok bana yardımcı olabilirmisin kariyerime verdiğim emeklerim boşa gitmesini istemiyorum ispanya ligindeki takımlardan doğal olarak teklif gelmiyor acaba bu yamanın eski sürümlerini yüklesem ispanya birinci ligi gelirmi save ım kaybolurmu bu kadar emeğimin boşa gitmemesi için hiç bir müdahaede bulunmuyorum bilgilerinizi benden esirgemezseniz çok sevinirim wwb0 **Abi,güzel olmasına güzel de Turkcell Super Lig yok,zaten olmaması bir bakıma iyi bence,ama Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasaray'da benim eskiden kullandığım faceler gidiyor.Faceler dursa çok kral olacak ama ne yapalım!Yine de ellerine sağlık paylaşımın için...** RaphaeLmiX bunu nasıl silicez? Melankolic **Yedeğini üstüne yükle.** destanbrs BU MASTER LİG HATALARI YUZUNDEN TUM YAMALARA LANET ETTIM .............. :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ BIRINDE WERMESIN YAAAAAAAAA tmr1982 nerden indircez bu yamayı tufannn1 bu yamanın yayınlandığı siteden patch bölümünden 1.2 yamasını indirdim ve kurdum ama takımların taktiklerini kaydedemiyosrun ayarlıyorum kaydediyorum sonra editten bi bakıyorum default olmuş ama sadece taktik yapma da bu sorun var bunu nasıl halledebilirim. Birde utkuğur arkadaşımızın türkçe yamasıyla uyumlu değil galiba bununla türkçe yamayı yükleyince oyun bozuldu.Bu konuda da inşallah bilen biri vardır. MuRathan1907 **master ligde 2.sezonun sonunda oyun duruyor çözümü varmı?** cnshn nasıl kurucaz acaba yardım Merciless_uA 2.sezonun sonunda ilerlemiyor oyun,çözüm yokmu :S fatih_pato_1905 tşkrler...süper bi yama « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
Schwnstgr31 kardeş o atma olayı yamadan deyil.görev yöneticisinden öncelik ata deyip gerçek zamana ayarlamışsın onu düzelt.. Dediğin yerdeki ayar gerçek zamana değil normale ayarlı.
_AsiRuH_ **Arkadaşlar Şampiyonlar Ligi modunda sizde takım logoları gözüküyor mu bende gözükmüyor yamadan önce gözüküyordu bi sorun var galiba ?**
mangrave1907 **vista ve 7 kullanıcıları pes 2010 pesediy yamasını sag tık yapıp yonetici ile calıstr(run as admin) yapsınlar pes edit yaması sorunsuz calıssın...**
Lecossel Arkadaşlar Bu Yamada Bütün Takımlar derken neyi Tam olarak kastettiniz ? Yani Fifa2010 daki Gibi Tüm Ligler mi var Burda amerika ligi iskocya ligi vs..Ona Göre Yüklücem Boşa Yüklemeyim ?
peymanoz arkadaşlar merhaba ben bu yamayı yükledikten sonra become a legend da kariyer kurdum ve top playerde çok güzel devam etmekteyim 9 sezon geçirdim ss 91 cf 88 güç seviyesine geldim yalnız şöle bi sorun var bu yamayı yükledikten sonra become a legend da ki ispanya ligi gözükmüyor ispanya birinci ligi yerine almanya 2.ligi takımları yer alıyor ispanya ligi takımları yok bana yardımcı olabilirmisin kariyerime verdiğim emeklerim boşa gitmesini istemiyorum ispanya ligindeki takımlardan doğal olarak teklif gelmiyor acaba bu yamanın eski sürümlerini yüklesem ispanya birinci ligi gelirmi save ım kaybolurmu bu kadar emeğimin boşa gitmemesi için hiç bir müdahaede bulunmuyorum bilgilerinizi benden esirgemezseniz çok sevinirim
wwb0 **Abi,güzel olmasına güzel de Turkcell Super Lig yok,zaten olmaması bir bakıma iyi bence,ama Beşiktaş,Fenerbahçe ve Galatasaray'da benim eskiden kullandığım faceler gidiyor.Faceler dursa çok kral olacak ama ne yapalım!Yine de ellerine sağlık paylaşımın için...**
destanbrs BU MASTER LİG HATALARI YUZUNDEN TUM YAMALARA LANET ETTIM .............. :@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ BIRINDE WERMESIN YAAAAAAAAA
tufannn1 bu yamanın yayınlandığı siteden patch bölümünden 1.2 yamasını indirdim ve kurdum ama takımların taktiklerini kaydedemiyosrun ayarlıyorum kaydediyorum sonra editten bi bakıyorum default olmuş ama sadece taktik yapma da bu sorun var bunu nasıl halledebilirim. Birde utkuğur arkadaşımızın türkçe yamasıyla uyumlu değil galiba bununla türkçe yamayı yükleyince oyun bozuldu.Bu konuda da inşallah bilen biri vardır.