KeRm Beyler Photoshop kullanımını bilmiyordum.Dün bir taraftar sitesinde wallpaperlara bakarken bende heveslendim.Kullanımını bir yardım ederseniz sevinirim
Hqmi Google'a "photoshop dersleri" yazıp bakarsan derslerden yola çıkarak anlayabilirsin. Bide bu işte kurcalamak da var, aç photoshop'u karıştır biraz. KeRm Kullanımını bilmiyorum.Kullanımını istiyorum. OloBASEN teşekkürler KeRm Ne demek istiyorsun sen kardeş. Neo Ne demek istiyorsun sen kardeş. Arkadaş kariyer açmak için mesaj kasmış. 5 gün dinlenme verdim. Her konuya teşekkürler yazıp çıkmış. Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
KeRm Kullanımını bilmiyorum.Kullanımını istiyorum. OloBASEN teşekkürler KeRm Ne demek istiyorsun sen kardeş. Neo Ne demek istiyorsun sen kardeş. Arkadaş kariyer açmak için mesaj kasmış. 5 gün dinlenme verdim. Her konuya teşekkürler yazıp çıkmış.
KeRm Ne demek istiyorsun sen kardeş. Neo Ne demek istiyorsun sen kardeş. Arkadaş kariyer açmak için mesaj kasmış. 5 gün dinlenme verdim. Her konuya teşekkürler yazıp çıkmış.
Neo Ne demek istiyorsun sen kardeş. Arkadaş kariyer açmak için mesaj kasmış. 5 gün dinlenme verdim. Her konuya teşekkürler yazıp çıkmış.