knut36 bu yamada premier league de logolar fln var mi transferler fln yoksa sadece bundesligayla tsl mi yapildi baska lig yok?
gamershell bende directX10 var sen directX9 yüklemeniz gerek diyosun bende 10 va onunlada oluyor mu? 1. bukadar mesaj yazmana gerek yoktu sürekli burda olucam diye bişey yok yazdığın cevapları silmezsen banlanırsın 2. orda kırmızı ile yazdığım için yüklemen gerektiğini anlaman lazımdı isterse win 7 dx 11 olsun yinede yüklemn lazım 3.Onun gerekli olmasının nedeni ise kitserver, kitserverın çalışması için dx9 gerekli
gamershell bu yamada premier league de logolar fln var mi transferler fln yoksa sadece bundesligayla tsl mi yapildi baska lig yok? hepsi var
dersimcemo Ben de yamayı kurdum..sadece isimler var..face forma krampon vs..degisik hic bise yokkk.sadece takım isimleri ve oyuncular dogru..faceler formalar logolar farklı lütfen acil yardımmmm
yattara011 cok tessekürkler güzel bi calisma emrecim senden bisrsey istiyorum yardim ligtv scoreboardunu nasil yaptin anlatabilirmisin
knut36 1. son sürümünü yazmistin simdi dx 11 cikti galiba 2. peki milli takimlarin yeni "transferleri" var mi bide logolari sayfa 68 de yazdigim gibi
gamershell gamershell yardım ltfn:(sadece isimler var:S nerde hata yapıorm.. kitserverı kumamışsındır yada kurduğun zaman pes2010.exe salt okunurdur salt okunur özelliğini kaldır tekrar kur kitserver ı
emre_can194 knka fener formasında renkler ve fontlar çok kötü olmuş orjinaline ayarlıcak bi option file yaparsan fena olmaz
capaci07 ya bana yardım edebilirmisiniz ekledim resimdeki anlatım gibi yamayı ama ıoyuna girince tsl hollanda ligine kurulmuş logolar türk takımlarının ama kadro ve isimler holladanın ayrıca almanya liginde takımlar b1 b2 player 1 player 2 gibi yazıyo lütfen yardım edin nasıl yapıcam düzelticem !''???
barbaros061903 Allah aşkına cevap verin kuramıyorum yamayı remove aktif olmuyor ne yaptıysam olmadı salt okunuru da kaldırdım yie olmadı lütfen yardım edin
barbaros061903 remoove aktif oldu bu seferde remove dedikten sonra hata veriyor kuramıyorum yama yı biri yardım etmeyecek mi arkadaşlar Allah aşkına yardım edin
Teodoro__ Gamershell Eywallah yamayı çok güzel ve geliştirilebilir buldum Daha iyisini yapabilirsiniz elinize sağlık
tu_fa_n Ya ben yamayı kurdum ama oyuna tıklayınca No disc inserted. Please insert the original "Pro Evolution Soccer 2010" CD/DVD. Launch Analysis - Retry - Cancel Diye bir hata geliyor nerde yanlış yaptım nereyi düzeltmeliyim yardım edin lütfen !
karaprens4242 selamunaleykum usta ya formalara daha güncel bi ayar geçsen olmazmı.Örneğin trabzonspor çubuklu olsa.Galatasaray şort beyaz olsa.Bursanın forması parçalı daha hoş olur.Antep parçalı.KUllandıkları yaygın formaları ekleyelim lütfen.