HyDrAUmUt bende gayet iyi, yama değilde senin yanlış kurman oyunun içine etti bence pudro kim bakar ardına senmi benmi...adın ne senin gül mü diken mi ...yana yana ben yandım..benim adım kor ken senin adın buz mu söyle erimezmi...???? gamershell yanlış yere yazmışsın bu yorumu gamershell önce yamayı kurup sonra update i üstüne kurucaksın gamershell saol 12 gibi çıkarmıştım blckmamba herşey güzel ellerine sağlık ama bu 11 ler nedir?leo franco bek olmuş,arda 18de bile değil,carlos forvet.mevkiinde olan 3-5 oyuncu var sadece burakkab emege saygı emrecan0013 kardeş emeğine sağlıkta ben yamayı sorunsuzca kurdum çalışıyor her şey tamam bir bundesligadaki tüm oyuncuların güçleri 70 oluyor yama mı eksik yoksa bende mi hata var anlamadım.söylersen sevinirim pololi gamer kardeş şu tsl topuna yardım et seçiyorum ayarlardan oyuna girince başka top çıkıyor lütfen palio bundesligada herkez kel ama almanya ligi yapılmamış ersoyodabas ya güncelleme okdar eksikki yorum yapma gereği duymuyorum.Kardesim yama yapıyorsanız bitirn öyle yayınlayın böyle yayınlayınca reyting + laf tan başka ne işitiyonuz ki ...Büsürüüü eksik var... gamershell onları yapmadım v2 de faceler dahil onlarda olacak gamershell şunu bi dene Pro Evolution Soccer 2010-kitserver-peseditcenter.Net-img-dt0c.img ye gir orda sonu 9.bin diye biten 2 dosya varsa ismi ball olan kalsın diğerini sil gamershell arkadaşım açıkca şu eksik de v2 de düzeltelim Espira Formalar ve fontlar eksik kadrolarda eksiklikler var pololi kardeş feronova_9.bin vardı inşallah odur ball_9.bin duruyor pololi teşekkürler gamer kardeş oldu tsl topuda tmm pololi v2 de neler olucak acaba biraz bilgi verebilirmisiniz? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
pudro kim bakar ardına senmi benmi...adın ne senin gül mü diken mi ...yana yana ben yandım..benim adım kor ken senin adın buz mu söyle erimezmi...????
gamershell yanlış yere yazmışsın bu yorumu gamershell önce yamayı kurup sonra update i üstüne kurucaksın gamershell saol 12 gibi çıkarmıştım blckmamba herşey güzel ellerine sağlık ama bu 11 ler nedir?leo franco bek olmuş,arda 18de bile değil,carlos forvet.mevkiinde olan 3-5 oyuncu var sadece burakkab emege saygı emrecan0013 kardeş emeğine sağlıkta ben yamayı sorunsuzca kurdum çalışıyor her şey tamam bir bundesligadaki tüm oyuncuların güçleri 70 oluyor yama mı eksik yoksa bende mi hata var anlamadım.söylersen sevinirim pololi gamer kardeş şu tsl topuna yardım et seçiyorum ayarlardan oyuna girince başka top çıkıyor lütfen palio bundesligada herkez kel ama almanya ligi yapılmamış ersoyodabas ya güncelleme okdar eksikki yorum yapma gereği duymuyorum.Kardesim yama yapıyorsanız bitirn öyle yayınlayın böyle yayınlayınca reyting + laf tan başka ne işitiyonuz ki ...Büsürüüü eksik var... gamershell onları yapmadım v2 de faceler dahil onlarda olacak gamershell şunu bi dene Pro Evolution Soccer 2010-kitserver-peseditcenter.Net-img-dt0c.img ye gir orda sonu 9.bin diye biten 2 dosya varsa ismi ball olan kalsın diğerini sil gamershell arkadaşım açıkca şu eksik de v2 de düzeltelim Espira Formalar ve fontlar eksik kadrolarda eksiklikler var pololi kardeş feronova_9.bin vardı inşallah odur ball_9.bin duruyor pololi teşekkürler gamer kardeş oldu tsl topuda tmm pololi v2 de neler olucak acaba biraz bilgi verebilirmisiniz? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell önce yamayı kurup sonra update i üstüne kurucaksın gamershell saol 12 gibi çıkarmıştım blckmamba herşey güzel ellerine sağlık ama bu 11 ler nedir?leo franco bek olmuş,arda 18de bile değil,carlos forvet.mevkiinde olan 3-5 oyuncu var sadece burakkab emege saygı emrecan0013 kardeş emeğine sağlıkta ben yamayı sorunsuzca kurdum çalışıyor her şey tamam bir bundesligadaki tüm oyuncuların güçleri 70 oluyor yama mı eksik yoksa bende mi hata var anlamadım.söylersen sevinirim pololi gamer kardeş şu tsl topuna yardım et seçiyorum ayarlardan oyuna girince başka top çıkıyor lütfen palio bundesligada herkez kel ama almanya ligi yapılmamış ersoyodabas ya güncelleme okdar eksikki yorum yapma gereği duymuyorum.Kardesim yama yapıyorsanız bitirn öyle yayınlayın böyle yayınlayınca reyting + laf tan başka ne işitiyonuz ki ...Büsürüüü eksik var... gamershell onları yapmadım v2 de faceler dahil onlarda olacak gamershell şunu bi dene Pro Evolution Soccer 2010-kitserver-peseditcenter.Net-img-dt0c.img ye gir orda sonu 9.bin diye biten 2 dosya varsa ismi ball olan kalsın diğerini sil gamershell arkadaşım açıkca şu eksik de v2 de düzeltelim Espira Formalar ve fontlar eksik kadrolarda eksiklikler var pololi kardeş feronova_9.bin vardı inşallah odur ball_9.bin duruyor pololi teşekkürler gamer kardeş oldu tsl topuda tmm pololi v2 de neler olucak acaba biraz bilgi verebilirmisiniz? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell saol 12 gibi çıkarmıştım blckmamba herşey güzel ellerine sağlık ama bu 11 ler nedir?leo franco bek olmuş,arda 18de bile değil,carlos forvet.mevkiinde olan 3-5 oyuncu var sadece burakkab emege saygı emrecan0013 kardeş emeğine sağlıkta ben yamayı sorunsuzca kurdum çalışıyor her şey tamam bir bundesligadaki tüm oyuncuların güçleri 70 oluyor yama mı eksik yoksa bende mi hata var anlamadım.söylersen sevinirim pololi gamer kardeş şu tsl topuna yardım et seçiyorum ayarlardan oyuna girince başka top çıkıyor lütfen palio bundesligada herkez kel ama almanya ligi yapılmamış ersoyodabas ya güncelleme okdar eksikki yorum yapma gereği duymuyorum.Kardesim yama yapıyorsanız bitirn öyle yayınlayın böyle yayınlayınca reyting + laf tan başka ne işitiyonuz ki ...Büsürüüü eksik var... gamershell onları yapmadım v2 de faceler dahil onlarda olacak gamershell şunu bi dene Pro Evolution Soccer 2010-kitserver-peseditcenter.Net-img-dt0c.img ye gir orda sonu 9.bin diye biten 2 dosya varsa ismi ball olan kalsın diğerini sil gamershell arkadaşım açıkca şu eksik de v2 de düzeltelim Espira Formalar ve fontlar eksik kadrolarda eksiklikler var pololi kardeş feronova_9.bin vardı inşallah odur ball_9.bin duruyor pololi teşekkürler gamer kardeş oldu tsl topuda tmm pololi v2 de neler olucak acaba biraz bilgi verebilirmisiniz? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
blckmamba herşey güzel ellerine sağlık ama bu 11 ler nedir?leo franco bek olmuş,arda 18de bile değil,carlos forvet.mevkiinde olan 3-5 oyuncu var sadece
emrecan0013 kardeş emeğine sağlıkta ben yamayı sorunsuzca kurdum çalışıyor her şey tamam bir bundesligadaki tüm oyuncuların güçleri 70 oluyor yama mı eksik yoksa bende mi hata var anlamadım.söylersen sevinirim
pololi gamer kardeş şu tsl topuna yardım et seçiyorum ayarlardan oyuna girince başka top çıkıyor lütfen
ersoyodabas ya güncelleme okdar eksikki yorum yapma gereği duymuyorum.Kardesim yama yapıyorsanız bitirn öyle yayınlayın böyle yayınlayınca reyting + laf tan başka ne işitiyonuz ki ...Büsürüüü eksik var...
gamershell onları yapmadım v2 de faceler dahil onlarda olacak gamershell şunu bi dene Pro Evolution Soccer 2010-kitserver-peseditcenter.Net-img-dt0c.img ye gir orda sonu 9.bin diye biten 2 dosya varsa ismi ball olan kalsın diğerini sil gamershell arkadaşım açıkca şu eksik de v2 de düzeltelim Espira Formalar ve fontlar eksik kadrolarda eksiklikler var pololi kardeş feronova_9.bin vardı inşallah odur ball_9.bin duruyor pololi teşekkürler gamer kardeş oldu tsl topuda tmm pololi v2 de neler olucak acaba biraz bilgi verebilirmisiniz? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell şunu bi dene Pro Evolution Soccer 2010-kitserver-peseditcenter.Net-img-dt0c.img ye gir orda sonu 9.bin diye biten 2 dosya varsa ismi ball olan kalsın diğerini sil gamershell arkadaşım açıkca şu eksik de v2 de düzeltelim Espira Formalar ve fontlar eksik kadrolarda eksiklikler var pololi kardeş feronova_9.bin vardı inşallah odur ball_9.bin duruyor pololi teşekkürler gamer kardeş oldu tsl topuda tmm pololi v2 de neler olucak acaba biraz bilgi verebilirmisiniz? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
gamershell arkadaşım açıkca şu eksik de v2 de düzeltelim Espira Formalar ve fontlar eksik kadrolarda eksiklikler var pololi kardeş feronova_9.bin vardı inşallah odur ball_9.bin duruyor pololi teşekkürler gamer kardeş oldu tsl topuda tmm pololi v2 de neler olucak acaba biraz bilgi verebilirmisiniz? « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »