gamershell yazdığın maddlerin çoğu updatede düzeltildi umut_rocker dostum oncelikle yaman,patchin için cok tesekkurler ancak su espahd yazısı varya o bende ekranın ortasında cıkıo herkeste bole mi bende mi bu sıkıntı var. ugur_deniz arkadasim tam olarak su en son dosyayi nereye atmaliyim anliyamadim gitti kitserver icine demissin ama tam olarak neresine gamershell monitorun 16:9 mu kocoro1987 beşiktaş ta cisse zapo yok dimi yeni update de .ferrari ibrahim köybaşı batuhan vardimi umut_rocker monitorun 16:9 mu evet 16:9 gamershell evet aynen dediğin gibi ugur_deniz arkadasim tam olarak su en son dosyayi nereye atmaliyim anliyamadim gitti kitserver icine demissin ama tam olarak neresine lutfen bi cvp yaz gamershell kitserver klasörünü pes 2010 un yüklü olduğu yere atcaksın eğer arada verdiğim config.txt yi soruyosan onu kitserver ın içine atacaksın gamershell kitserver in içine direk başka biryere değil HyDrAUmUt Arkadaşım güncellemede sorun var indiremiyorum, free ye basıyorum sonra sayfanız için bekleyin diyo bekliyorum sayfanız için tıklayın diyor tıklıyorum ücretsiz indirmeye basıyorum ve uploading.com un anasayfası geliyor ve beklemeniz lazım diyor napıcam gamershell arkadaşım neden bende bir sorun yok kaç kere denediysem bişe olmuyo direk indir çıkıyo sen en iyisi bi modemi kapatıp aç kocoro1987 updateyi indirip kurcam eksik buldgum tarafları senin le baylaşırım .İnan şuan piyasada dogru dürüst bir oynanacak yama yok senin kisi suanda en popüleri ve en kaliteli olanı ayrıca sıcagı sıcagına bilgi vermen ve eleştirileri bir sonraki updatede düzeltmen örnek alınacak bir davranış.sana sadece sunu diyorum bu platformda senin imzanı tasıyan yeni yamalar görmek isteriz.... HyDrAUmUt **Yaptım fakat yine aynı sorun var başka bir siteye upload edemezmisin?** ugur_deniz kitserver in içine direk başka biryere değil sagolasin dostum ilgilendigin icin bu arada iniyo arkadasim hic bi sorun yok linkler sapa saglam diyer soran arkaadasin adina umut_rocker gamer banada bi cvp versen dostum monitor 16:9 gamershell sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla HyDrAUmUt sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla peki bilgilendirdiğin için teşekkür ederim kocoro1987 bişe daha sorcam tsl takımlarının formalarının arkasında reklam var mı palio kardeşim süresi dolmuş diyor « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
umut_rocker dostum oncelikle yaman,patchin için cok tesekkurler ancak su espahd yazısı varya o bende ekranın ortasında cıkıo herkeste bole mi bende mi bu sıkıntı var.
ugur_deniz arkadasim tam olarak su en son dosyayi nereye atmaliyim anliyamadim gitti kitserver icine demissin ama tam olarak neresine
gamershell monitorun 16:9 mu kocoro1987 beşiktaş ta cisse zapo yok dimi yeni update de .ferrari ibrahim köybaşı batuhan vardimi umut_rocker monitorun 16:9 mu evet 16:9 gamershell evet aynen dediğin gibi ugur_deniz arkadasim tam olarak su en son dosyayi nereye atmaliyim anliyamadim gitti kitserver icine demissin ama tam olarak neresine lutfen bi cvp yaz gamershell kitserver klasörünü pes 2010 un yüklü olduğu yere atcaksın eğer arada verdiğim config.txt yi soruyosan onu kitserver ın içine atacaksın gamershell kitserver in içine direk başka biryere değil HyDrAUmUt Arkadaşım güncellemede sorun var indiremiyorum, free ye basıyorum sonra sayfanız için bekleyin diyo bekliyorum sayfanız için tıklayın diyor tıklıyorum ücretsiz indirmeye basıyorum ve uploading.com un anasayfası geliyor ve beklemeniz lazım diyor napıcam gamershell arkadaşım neden bende bir sorun yok kaç kere denediysem bişe olmuyo direk indir çıkıyo sen en iyisi bi modemi kapatıp aç kocoro1987 updateyi indirip kurcam eksik buldgum tarafları senin le baylaşırım .İnan şuan piyasada dogru dürüst bir oynanacak yama yok senin kisi suanda en popüleri ve en kaliteli olanı ayrıca sıcagı sıcagına bilgi vermen ve eleştirileri bir sonraki updatede düzeltmen örnek alınacak bir davranış.sana sadece sunu diyorum bu platformda senin imzanı tasıyan yeni yamalar görmek isteriz.... HyDrAUmUt **Yaptım fakat yine aynı sorun var başka bir siteye upload edemezmisin?** ugur_deniz kitserver in içine direk başka biryere değil sagolasin dostum ilgilendigin icin bu arada iniyo arkadasim hic bi sorun yok linkler sapa saglam diyer soran arkaadasin adina umut_rocker gamer banada bi cvp versen dostum monitor 16:9 gamershell sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla HyDrAUmUt sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla peki bilgilendirdiğin için teşekkür ederim kocoro1987 bişe daha sorcam tsl takımlarının formalarının arkasında reklam var mı palio kardeşim süresi dolmuş diyor « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell evet aynen dediğin gibi ugur_deniz arkadasim tam olarak su en son dosyayi nereye atmaliyim anliyamadim gitti kitserver icine demissin ama tam olarak neresine lutfen bi cvp yaz gamershell kitserver klasörünü pes 2010 un yüklü olduğu yere atcaksın eğer arada verdiğim config.txt yi soruyosan onu kitserver ın içine atacaksın gamershell kitserver in içine direk başka biryere değil HyDrAUmUt Arkadaşım güncellemede sorun var indiremiyorum, free ye basıyorum sonra sayfanız için bekleyin diyo bekliyorum sayfanız için tıklayın diyor tıklıyorum ücretsiz indirmeye basıyorum ve uploading.com un anasayfası geliyor ve beklemeniz lazım diyor napıcam gamershell arkadaşım neden bende bir sorun yok kaç kere denediysem bişe olmuyo direk indir çıkıyo sen en iyisi bi modemi kapatıp aç kocoro1987 updateyi indirip kurcam eksik buldgum tarafları senin le baylaşırım .İnan şuan piyasada dogru dürüst bir oynanacak yama yok senin kisi suanda en popüleri ve en kaliteli olanı ayrıca sıcagı sıcagına bilgi vermen ve eleştirileri bir sonraki updatede düzeltmen örnek alınacak bir davranış.sana sadece sunu diyorum bu platformda senin imzanı tasıyan yeni yamalar görmek isteriz.... HyDrAUmUt **Yaptım fakat yine aynı sorun var başka bir siteye upload edemezmisin?** ugur_deniz kitserver in içine direk başka biryere değil sagolasin dostum ilgilendigin icin bu arada iniyo arkadasim hic bi sorun yok linkler sapa saglam diyer soran arkaadasin adina umut_rocker gamer banada bi cvp versen dostum monitor 16:9 gamershell sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla HyDrAUmUt sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla peki bilgilendirdiğin için teşekkür ederim kocoro1987 bişe daha sorcam tsl takımlarının formalarının arkasında reklam var mı palio kardeşim süresi dolmuş diyor « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
ugur_deniz arkadasim tam olarak su en son dosyayi nereye atmaliyim anliyamadim gitti kitserver icine demissin ama tam olarak neresine lutfen bi cvp yaz
gamershell kitserver klasörünü pes 2010 un yüklü olduğu yere atcaksın eğer arada verdiğim config.txt yi soruyosan onu kitserver ın içine atacaksın gamershell kitserver in içine direk başka biryere değil HyDrAUmUt Arkadaşım güncellemede sorun var indiremiyorum, free ye basıyorum sonra sayfanız için bekleyin diyo bekliyorum sayfanız için tıklayın diyor tıklıyorum ücretsiz indirmeye basıyorum ve uploading.com un anasayfası geliyor ve beklemeniz lazım diyor napıcam gamershell arkadaşım neden bende bir sorun yok kaç kere denediysem bişe olmuyo direk indir çıkıyo sen en iyisi bi modemi kapatıp aç kocoro1987 updateyi indirip kurcam eksik buldgum tarafları senin le baylaşırım .İnan şuan piyasada dogru dürüst bir oynanacak yama yok senin kisi suanda en popüleri ve en kaliteli olanı ayrıca sıcagı sıcagına bilgi vermen ve eleştirileri bir sonraki updatede düzeltmen örnek alınacak bir davranış.sana sadece sunu diyorum bu platformda senin imzanı tasıyan yeni yamalar görmek isteriz.... HyDrAUmUt **Yaptım fakat yine aynı sorun var başka bir siteye upload edemezmisin?** ugur_deniz kitserver in içine direk başka biryere değil sagolasin dostum ilgilendigin icin bu arada iniyo arkadasim hic bi sorun yok linkler sapa saglam diyer soran arkaadasin adina umut_rocker gamer banada bi cvp versen dostum monitor 16:9 gamershell sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla HyDrAUmUt sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla peki bilgilendirdiğin için teşekkür ederim kocoro1987 bişe daha sorcam tsl takımlarının formalarının arkasında reklam var mı palio kardeşim süresi dolmuş diyor « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
gamershell kitserver in içine direk başka biryere değil HyDrAUmUt Arkadaşım güncellemede sorun var indiremiyorum, free ye basıyorum sonra sayfanız için bekleyin diyo bekliyorum sayfanız için tıklayın diyor tıklıyorum ücretsiz indirmeye basıyorum ve uploading.com un anasayfası geliyor ve beklemeniz lazım diyor napıcam gamershell arkadaşım neden bende bir sorun yok kaç kere denediysem bişe olmuyo direk indir çıkıyo sen en iyisi bi modemi kapatıp aç kocoro1987 updateyi indirip kurcam eksik buldgum tarafları senin le baylaşırım .İnan şuan piyasada dogru dürüst bir oynanacak yama yok senin kisi suanda en popüleri ve en kaliteli olanı ayrıca sıcagı sıcagına bilgi vermen ve eleştirileri bir sonraki updatede düzeltmen örnek alınacak bir davranış.sana sadece sunu diyorum bu platformda senin imzanı tasıyan yeni yamalar görmek isteriz.... HyDrAUmUt **Yaptım fakat yine aynı sorun var başka bir siteye upload edemezmisin?** ugur_deniz kitserver in içine direk başka biryere değil sagolasin dostum ilgilendigin icin bu arada iniyo arkadasim hic bi sorun yok linkler sapa saglam diyer soran arkaadasin adina umut_rocker gamer banada bi cvp versen dostum monitor 16:9 gamershell sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla HyDrAUmUt sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla peki bilgilendirdiğin için teşekkür ederim kocoro1987 bişe daha sorcam tsl takımlarının formalarının arkasında reklam var mı palio kardeşim süresi dolmuş diyor « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa » Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net Özel Teşekkür:
HyDrAUmUt Arkadaşım güncellemede sorun var indiremiyorum, free ye basıyorum sonra sayfanız için bekleyin diyo bekliyorum sayfanız için tıklayın diyor tıklıyorum ücretsiz indirmeye basıyorum ve uploading.com un anasayfası geliyor ve beklemeniz lazım diyor napıcam
gamershell arkadaşım neden bende bir sorun yok kaç kere denediysem bişe olmuyo direk indir çıkıyo sen en iyisi bi modemi kapatıp aç kocoro1987 updateyi indirip kurcam eksik buldgum tarafları senin le baylaşırım .İnan şuan piyasada dogru dürüst bir oynanacak yama yok senin kisi suanda en popüleri ve en kaliteli olanı ayrıca sıcagı sıcagına bilgi vermen ve eleştirileri bir sonraki updatede düzeltmen örnek alınacak bir davranış.sana sadece sunu diyorum bu platformda senin imzanı tasıyan yeni yamalar görmek isteriz.... HyDrAUmUt **Yaptım fakat yine aynı sorun var başka bir siteye upload edemezmisin?** ugur_deniz kitserver in içine direk başka biryere değil sagolasin dostum ilgilendigin icin bu arada iniyo arkadasim hic bi sorun yok linkler sapa saglam diyer soran arkaadasin adina umut_rocker gamer banada bi cvp versen dostum monitor 16:9 gamershell sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla HyDrAUmUt sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla peki bilgilendirdiğin için teşekkür ederim kocoro1987 bişe daha sorcam tsl takımlarının formalarının arkasında reklam var mı palio kardeşim süresi dolmuş diyor « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
kocoro1987 updateyi indirip kurcam eksik buldgum tarafları senin le baylaşırım .İnan şuan piyasada dogru dürüst bir oynanacak yama yok senin kisi suanda en popüleri ve en kaliteli olanı ayrıca sıcagı sıcagına bilgi vermen ve eleştirileri bir sonraki updatede düzeltmen örnek alınacak bir davranış.sana sadece sunu diyorum bu platformda senin imzanı tasıyan yeni yamalar görmek isteriz....
ugur_deniz kitserver in içine direk başka biryere değil sagolasin dostum ilgilendigin icin bu arada iniyo arkadasim hic bi sorun yok linkler sapa saglam diyer soran arkaadasin adina
gamershell sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla HyDrAUmUt sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla peki bilgilendirdiğin için teşekkür ederim kocoro1987 bişe daha sorcam tsl takımlarının formalarının arkasında reklam var mı palio kardeşim süresi dolmuş diyor « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
HyDrAUmUt sitenin şöyle bişeyi var 5 dk bir dosya indirmeye izin veriyo bi 5-10 dk sonra bidaha dene çünkü indiren indiriyo valla peki bilgilendirdiğin için teşekkür ederim