onurseyit PC icin PES 2010 oyununda , bal modunda zorluk cekiyorum , yama yapan arkadaslar , become a legend editörü yapabilirlermi acaba 2009daki gibi ?
robinho_od67 bende teknik 58 adam zoraki dönüo :D:D zaten bi yükseltsem teknikle hızlanmamı yükseltirim yoksa sarmazz azcık zorlanacazzz
AdreNaline Adam cılız başlıyor fakat maç deneyim puanları ile çok hızlı gelişebiliyor. Özellikle teknik, top sürme yetenekleri en azından AMF mevkiinde öyle :)
robinho_od67 ben ss im ve top playerla başladım 6-7 antrenman maçıyla ilk 18 e girdim ama adam cılız 2.sezon adam daha iyileşiyor
07fb07 become a legend de nac breda dayım antrenman da fileler sarı siyah sizde de ölemi ve takıma göre deişio mu
AdreNaline Evet :). Antreman sahasında hiç görmedim ama İtalya liginin bazı takımlarının fileleri takımın rengini almış. onurseyit İnşallah bulursun kardeş.. AdreNaline Oyuncumu 1,85 yapmıştım farkettim ki biraz uzun olmuş. Bulunca koyun ki şunun boyuna bir ayar çekeyim :). onurseyit BEKLİYORUZ :D Sonraki Sayfa »
AdreNaline Oyuncumu 1,85 yapmıştım farkettim ki biraz uzun olmuş. Bulunca koyun ki şunun boyuna bir ayar çekeyim :).