Hqmi

Çok ilginç.. 2009-2010 karma yapmışlar heralde. Direk aldığın yere ver.

erman014

Ben onu da denedim fakat bir işe yaramadı.. Üstelik FM2009'da aynı şekilde installanywhere ile yüklüyor fakat sıkıntı çıkartmıyor... FM2010'da böyle bir sıkıntı çıkması beni cidden çok soğuttu bütün eksiklerine rağmen malesef beni CM oynamak zorunda bırakıyor... Çünkü FM2009'u hiç ama hiç sevmemiştim, ona devam edemiyorum daha fazla...

info34

arkadaşlar maç esnasında oyuna müdahale ediyoruz hani kulübeden o seçenekleri türkçelerini yazarmısınız?

Life.

Yüklediğin oyunun fm 2010 olduğundan emin misin? Sanki fm 2009'u korsanlar sana 2010 diye vermişler gibi geldi. Korsana yardım yok!

***intern***

Oyunum orjinal.

FM 2009 yazıyor ama.

Sorunu hallettim FM 2010 u rahatça oynuyorum problem yok.

skru35

arkadslar ben oyunu yukledım ve oynuorum fakat save yaptıgım zaman oyunu kaydedıo ama daha sonra tekrar oyuna devam edemıorum.cd yı taktıgınıza emın olun yazısı cıkarak mecburen ouit demek zorunda kalıorum ve cıkıorum bu sorunu nasıl gıderebilirm.. yardım edin :S

gzgn

arkadaşlar.oyunu yükledim defalarca ve her seferinde  'coldn't file data folder!sigfx' diye bir hata veriyor ve sonra fm.exe hatası veriyor.ne yapmam gerekiyor.sistemim oyun için yeterli.bu konudaa bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.teşekkürler şimdiden

ForzAnkara

bi yardım etmediniz ya allah allah ..!!!!!!!!!!

info34

kardeşim oyunu 3d oynayınca bendede kasıyor sistem gereksinimlerim yettiği halde 2d oynadığımda gayet normal 2d oynamayı dene

metinsahinler

Save game yaparken veya herhangi bir durumda disk not Found hatası alıyorsanız kesin cözüm için

gelin....

Deamon tools İle Göstermeniz Gerekiyor okadar....

http://dunya.benimforum.org/futbol-f59/fm-2010-t106.htm#197

« Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »

Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net

Özel Teşekkür: sistemhost.com