leonidas5454 abicim ben fm 2008de 8.0.2 güncellemesini kurdum.crack istedi ama crackte giriş noktası bulunamadı die bi hata veriyor.yardımını bekliorum şimdiden saol:)
clippersoft The installation of Football Manager 2010 is finished, but some errors occurred during the install. Please see the installation log for details. sorununun çözümü ? :S
intern **Yüklediğin korsan oyunun setup'ında problem var ve bazı dosyalar düzgün yüklenememiş, orjinal oyun al yada korsana devam diyorsan yapman gerekeni biliyorsun.** ***intern***
teta **herkese mrb. benim sorunum fm 2008 yükledim ama taktik ekranında oyunculara talimat veremiyorum mesela topu sürmeyi sık sık yapıcam orası donuk çıkıyor ve yukarda talimat yok yazıyor bu sorunu nasıl giderebilirim ?**
contra58 Abi ben daha fm nin acemisiyim senden birşey istiyorum ben mesela fm de galatasarayı sectim fakat o kariyerde bir takım daha açmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim örnegin hem galatasaray hemde arsenal olmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim
Hqmi Abi ben daha fm nin acemisiyim senden birşey istiyorum ben mesela fm de galatasarayı sectim fakat o kariyerde bir takım daha açmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim örnegin hem galatasaray hemde arsenal olmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim Sağ üstte bulunan yukarıdaki FM butonuna tıklayıp Add New Manager'i seçeceksin. Sonra diğer kısımları doldurup yeni menajer ekleyebilirsin.
dexter1905 **Crash Dump hatası aldım :o** Crash Dump'ı silmeme rağmen devam ediyor hata FM 2010 v10.3.0.104766 (2010.07.29 21.21.01).dmp hatası alıyorum
dexter1905 Verdiğin linkteki hiçbirşey yüklemedim ya da yapmadım ama yine de hatayı alıyorum . Baştan array acces to bound çıkıyor sonra hatayı veriyor FM 2010 v10.3.0.104766 (2010.07.31 17.04.11).dmp isimli crah dump hatasını veriyor . Oyunun save lİNKİ Aşağıda : http://hotfile.com/dl/58741572/e839233/Karsiyaka.fm.html
Ozan JK Windows 7'ye yükledim oyunu bugün,d3dx9_41.dll hatası verdi bulup kopyaladım o dosyayı şimdide fm simgesine basınca hiç bi tepki vermiyo oyuna giremiyorum çözüm ne olabilir. DirectX sürümünü yüklerkende hata veriyo.
OziLy Windows 7'ye yükledim oyunu bugün,d3dx9_41.dll hatası verdi bulup kopyaladım o dosyayı şimdide fm simgesine basınca hiç bi tepki vermiyo oyuna giremiyorum çözüm ne olabilir. DirectX sürümünü yüklerkende hata veriyo. Bu dosyayı indir ve C: Windows / System32'nin içine at.
Ozan JK Windows 7'ye yükledim oyunu bugün,d3dx9_41.dll hatası verdi bulup kopyaladım o dosyayı şimdide fm simgesine basınca hiç bi tepki vermiyo oyuna giremiyorum çözüm ne olabilir. DirectX sürümünü yüklerkende hata veriyo. Bu dosyayı indir ve C: Windows / System32'nin içine at. Olmuyo denedim onu.DirectX ile alakalı bi durum muhtemelen onuda kurarken DirectX log error falan diye hata veriyo.
contra58 Abi ben daha fm nin acemisiyim senden birşey istiyorum ben mesela fm de galatasarayı sectim fakat o kariyerde bir takım daha açmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim örnegin hem galatasaray hemde arsenal olmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim Sağ üstte bulunan yukarıdaki FM butonuna tıklayıp Add New Manager'i seçeceksin. Sonra diğer kısımları doldurup yeni menajer ekleyebilirsin. Abi çok saol teşekkür ederim
seventy2 bakın reklam bölümünden sonra bu hatayı alıyorum. http://img121.imageshack.us/img121/9915/hatamu.png