cacabaskan fabragası amc de oynatamıyom ddm hiç oynamıoy gerçi şimdi chealseaye yenildim bi deişiklik yaaprım
OziLy Fabregas'ı yedek mi oturtuyosun ? Arkadaşlar İBB'ye hızı en az 14 markajı ve top kapması en az 15 olan stoper arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.İlk sezondayım bu arada. Choto ve Kryvtsov'u deneyebilirsin ama gelmeyebilirler.Türk olarak 29-30 yaşlarında Kürşat Durmuş var.Takımıma TFF 2.Ligde aldım.Şu an TSL'deyim ve hala oynatıyorum.
adu Fabregas'ı yedek mi oturtuyosun ? Arkadaşlar İBB'ye hızı en az 14 markajı ve top kapması en az 15 olan stoper arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.İlk sezondayım bu arada. Steve von Bergen.
Lumos Taktik iyi gidiyordu . Ancak alarm vermeye başladı , birkaç maçtır . Taktik önerilerinizi bekliyorum .
crdsa Hileyle zevkli oluyor mu oyun :o Kendi gözlemlerine göre taktik yapmanı öneririm ama yine de görüşümü belirteyim. Çok MC var sende, 4-2-3-1 oynamanı öneririm.
crdsa Hile yok ki oyunda . Emin olabilirsiniz buna . Bu arada teşekkürler öneri için . Oyunun başında Tottenham'a o kadroyu hilesiz kurmana imkan yok. Emin olabilirsin buna. :) bu arada image shuck te hangi kodu yapıtırıyoduk mesaja Doğrudan link.
Lumos Hile yok ki oyunda . Emin olabilirsiniz buna . Bu arada teşekkürler öneri için . Oyunun başında Tottenham'a o kadroyu hilesiz kurmana imkan yok. Emin olabilirsin buna. :) gerçekten yok ya . güncellemeden dolayı olabilir mi ?
Hqmi Bir dakika . Çoğu 48 ay taksitle ve sonraki satıştan yüzde de verdim. Aslında böyle yapacaksın full transferleri. Alıcaksın kupaları başarıları sonra 1-2 sene sonra basıcaksın istifayı. :D
cacabaskan arkadaşlar bana pas,teknik ve bitiriciliği iyi olan bi kaçtane oyuncu lazım ama mümkünse 1.5 m i geçmesin pardon arkadaşlar ofansif ortasaha oyuncusu
dommination1 Scoutlar hariç. butun personeli kovdum arkadaslar heryere personel arıyorum birde sorum olucak her personelden kac tane olması gerekir mesala kac tane kaleci antrenoru kac doctor kac coach
el Nino9 Scoutlar hariç. butun personeli kovdum arkadaslar heryere personel arıyorum birde sorum olucak her personelden kac tane olması gerekir mesala kac tane kaleci antrenoru kac doctor kac coach Fitness koç'u 2 diğerlerinden 1'er tane olsa yeterli.
Juvixted Arkadaşlar Atletico Madrid için D/WB R ve olursa bunların yanısıra AMR'de de oynayayan güzel bi oyuncu arıyorum.4M £ bütçem var.Teşekkürler.