cakal72 bence sat stephane sessegnon'u al 16-18 m€ falan. genç istersen de eden hazardı al ben aldım gençken bile çimleri ağlattı adam ilerleyince değeri ayağa bi arttı :D bu arada bişeyi merak ediyorum. santrafor(lar)un kim(ler)? adriano,semih,g.ünal....adriano yu aldım güiza yı sattım ..adriano super 27 maçta 21 gol attı gelenler: dzsudsak, alexis sanchez,adriano gidenler: deniz,ali bilgin,bilica,cristian,güiza,deivid gelip de sezon ortasında gidenler: juan pablo caffa ve jorge andrade ee dzduszsak ı satıoyormusun? :D yerine kimi alıyorsun haberdar et merak ettim :D
RQuaresma7 dzsudzsak ı satıp ucuza caner erkin i almayı kalan parayla da saglam bi çift yonlu o saha oyuncusu almayı dusunuyorum hala oyuncu bakıyorum karar veremedım
cakal72 dzsudzsak ı satıp ucuza caner erkin i almayı kalan parayla da saglam bi çift yonlu o saha oyuncusu almayı dusunuyorum hala oyuncu bakıyorum karar veremedım orta sahaya gökhan inleri alabilirsin ben aldım çok memnunum defans yönü biraz daha agır basıo ama atak yönü çok zayıf degil. hem de türk :D bir de transfer bütçen yeterliyse mesut özile bir bak bence..
RQuaresma7 kardeş şu an 56 mn butcem oldu hatta luganoya juventus 9 mn verdi ben 11.5 mn istedim kabul etti o da gıtmek uzere..serbest transferden interli nelson rivas ı aldım bi stoper daha alıcam lugano gıderse
cakal72 kardeş şu an 56 mn butcem oldu hatta luganoya juventus 9 mn verdi ben 11.5 mn istedim kabul etti o da gıtmek uzere..serbest transferden interli nelson rivas ı aldım bi stoper daha alıcam lugano gıderse kesinnikle subotic :D gerçekten çok iyi bir stoper çok memnunum kendisinden dortmundtan almıştım. eğer başkası kappmışşsa brezilyalı felipeyi de deneyebilirsin
RQuaresma7 subotic pahalıydı felipeyi ve ömer toprak ı aldım..ayrıca hazard ve mesut u da aldım luganoyu ve dzsudzsak ı sattım bir de bi şey sormak istiyorum defansın göbeğindeki adamlara stoper komutumu defans komutu mu yoksa açıkları kapatan oyuncu komutu vermeliyim?
A.Pato hangi ligler var tahminde bulunucamda :D yazıp kaçmışız ayıp olmuş :D İngiltere,İspanya,İtalya,Türkiye hocam
RQuaresma7 arkadaşlar fenerbahçe ile 3.sezonun başındayım ve 28 mn euro bütçem var.Hazard kötü bir performans gösterdi geçen sezon onu satmak istiyorum ve yerine max 16-17 mn a alabileceğim 20-25 yaş arası iyi bir amc arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
blufstar arkadaşlar fenerbahçe ile 3.sezonun başındayım ve 28 mn euro bütçem var.Hazard kötü bir performans gösterdi geçen sezon onu satmak istiyorum ve yerine max 16-17 mn a alabileceğim 20-25 yaş arası iyi bir amc arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Alan Dzagoev.
terZoo Ben ilk sezonda Albin'i 10 M ye aldım şimdi 2.sezonun ortasındayım Chelsea,İnter,Milan,Arsenal istiyor.
RQuaresma7 teşekkürler önerileriniz için... Başka bi şey sormak istiyorum.Fenerbahçe'ye yabancı bir baş antrenör getirsem sorun olur mu? Türk mü olsun yoksa türkiye hakkında hiç bilgisi olmayan yabancı bi asisstant manager (baş antrenör) getirsem olur mu?
asisair teşekkürler önerileriniz için... Başka bi şey sormak istiyorum.Fenerbahçe'ye yabancı bir baş antrenör getirsem sorun olur mu? Türk mü olsun yoksa türkiye hakkında hiç bilgisi olmayan yabancı bi asisstant manager (baş antrenör) getirsem olur mu? Direkt olarak Ezio Sella diyorum. Profil olarak atak ve defansif ozellikleri yeterli gibi gorunmese de ( 13-14 civarı ) diğer ozellikler bakımından takıma hukmedebilecek derecede bir baş antrenör. O'nun sayesinde 5 sezondur hiçbir sıkıntı cekmiyorum. Yeter ki taktiğin takıma oturmuş olsun !
RQuaresma7 ezio sella benim kariyerimde yok veritabanı küçük diye galiba...baş antrenör için en önemli özellikler neler?