crdsa 1 milyon pound'un altına alabileceğim, ve ilk yıllarda ilk 11 oynatılmayacak, sonradan gelişecek bir sol bek.
dommination1 Hiç Teklif yok güiza ilede olmıcak gibi gözüküyor bitiriciliği 18 olmasına ragmen atamıyor 8 yabancım var kiralasam birisini yeni oyuncu alabilirmiyim santrafor lazım takıma 5m transfer bütcesi
Hqmi Hiç Teklif yok güiza ilede olmıcak gibi gözüküyor bitiriciliği 18 olmasına ragmen atamıyor 8 yabancım var kiralasam birisini yeni oyuncu alabilirmiyim santrafor lazım takıma 5m transfer bütcesi Önceki sayfalarda söylemiştim yine söylim: Lacina Traore.
Galatasaray.55 Hqmi'nin dediği oyuncuyu tanıyorum iyi oyuncu arayıncada çıkıyor. @el lanzador : Uğur Kaya diye bir futbolcu var bende ama heralde kafadan atılmış bir futbolcu sadece bende çıkıyor ama dene bakalım.
dommination1 Bu arada Güizayı 1.7m a marsilyaya deividide santosa kiraladım Forvet arayışları dahada hızlandı :D bu Arada Mario Mandzukic'i her an 1.3m'a renklerimize bağlayabiliriz Alex'e alternatif şart.
ABORjini Dardanelspora taktik arıyorum. Süper lige çıkmak istiyorum paylaşabiliceğiniz iyi bir taktik varsa çok memnun olucam. 3 transfer yapabildim mawaye, serhat akın ve berkant. Defansta çok büyük eksiklikler war ne önerirsiniz yada oyuncumu aliym napiym? önerilerinizi bekliyorum.
dommination1 http://yeni.soccercenter.net/forum-konu-goster/Woodrow-Tactic-4-4-1-1-Galatasaray-Mukemmel-Sonuclar_143223/ burdaki taktiği tavsiye ederim tek forvetli sistem pasa dayalı.
rumba Arkadaşlar,FM 2010 orjinal alcam belki ,FM 2011 yine ekim gibimi çıkacak haberi olan varmı yani 2010 alıp şimdi başlasammı yoksa beklesemmi? değermi almaya?? teşekkürler...
Atletico Selam Herkese, Kadrom bu hangiz idzilişle oynamam en iyisi olur ve de forvette trasnfere gerek var mıdır mesela ben genelde portekiz ligi olduğu için 4-0-2-1-3 oynuyorum ama toplam 4 dizilişle sürekli değiştiroyrum maça göre ama tam istediğim gibi olmuyor oyuncular da genç ondan da olabilir belki