Macauley Şu şekilde oynayabilirsin; ----------**o**--------- **o-----o-----o-----o** --------------------- -------**o-----o**------ --**o--------------o**-- -------**o-----o**------
adu Fenerbahçe'ye defansa ve ofansa katkı yapacak bi 7.5 m'u gecmeyecek MC arıyorum? Nuri Şahin. Pahalı gelirse Achille Emana.
.NecromanceR. Sağolun.Emana'yı alcaktım fakat yası sorun olur mu diye düşünmüştüm.Nuri' de formsuzdu bi daha düşüneyim.
blufstar Real Madrid'e as olarak AML ve MC , yedek olarak AM RLC arıyorum. Var mı öneriler ? AML'ye Vargas, Jovetic, Barnetta veya Ashley Young'ı alabilirsin. MC'ye Veloso, Moussa sissoko biri olabilir. Yedek olarak da Defederico'ya bi bak.
Ottoman As olarak şu anda Albin var. Vargas, Jovetic, Barnetta veya Ashley Young'la aynı seviyede olduğunu düşünüyorum. Yine de sağol.
Piazon Kadroyu kurarken ilk 11 en üstte olması gerekirken aşağıdaki gibi dağınık görünüyor. Nasıl düzeltebilirim?
crdsa En soldaki sütuna basmalısın (en üstüne yani, hani kondisyon pozisyon filan yazıyor o bölgeye), şu seçili pozisyonların olduğu sütun. Anlatabildim umarım
.NecromanceR. Editör için sanırım net framework3.5 sp1 veya 2 gerekliymiş hangisi gerekliyse linkini atar mısınız??
Piazon Editör için sanırım net framework3.5 sp1 veya 2 gerekliymiş hangisi gerekliyse linkini atar mısınız?? Xp (sp 2) kullanıyorsan aşağıdaki linkteki programı yüklemesin. http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=.net-framework-2.0&lid=2140
dommination1 kieza adlı genç bir topcu vardı hangi lig'in aktif olması gerekiyor oyuncuyu alabilmem için
Piazon kieza adlı genç bir topcu vardı hangi lig'in aktif olması gerekiyor oyuncuyu alabilmem için Brazil - First Division sanırım.