asisair Manchester City İçin Güzel Bir Antreman Önerebilecek Olan var mı?Çok Sakatlıklar Yaşıyorum tug's antrenman sistemi olabilir.. ya da benim yapımım bi antrenman var.. özelden eklersen yollayabilirim.. manchester city ile 4 yıl kadar bir süre çalışmışlığım var...
crdsa arkadaşlar sizce lionel messi hangi taktik dizilişinde daha rahat oynar... benim için messi'den en fazla verim alabileceğim diziliş nedir sizce ? Bildiğimiz Barcelona 4-3-3'ü, AMR'de Inside Forward.
boomshakaLaka Yeni bir Ankaragücü kariyeri açtım. Başkanlık seçimi yapıldı. Yeni başkan Michel Platini oldu.
OziLy Beyler kontrat önerirken orda menajer serbest kalma maddesi var o nedir bileniniz varmı? Sanırım menajer kovulursa oyuncu serbest kalıyor.
Crystal Beyler maç oynanırken taktikle beraber Atak veya defasn komutunu nasıl veriyoruz bir türlü çözemedim hatta spikerdede yazıyor komut uygulandığında.
Macauley Screenshot alabilsem görüntü paylaşım alanına koyacaktım ama almadım. Ankaragücü'yle kariyer açmıştım öylesine, başkan istifa etti. Yeni başkan Michel Platini oldu. Kesin "yok artık lan" falan gibi düşünenler vardır da gerçekten oldu bu olay yani. Platini geldi ama transfer bütçesi falan düştü. Sonra baydı ve kapadım oyunu.
crdsa Evet oyun çıktığından beri söylenen bir şey bu Platini'nin başkan olması :) 10.1 güncellemesini mi kullanıyorsun? 10.2'de düzelmiştir diye düşünmüştüm de. Belki 10.2'de de öyledir bilmiyorum.
Macauley Evet oyun çıktığından beri söylenen bir şey bu Platini'nin başkan olması :) 10.1 güncellemesini mi kullanıyorsun? 10.2'de düzelmiştir diye düşünmüştüm de. Belki 10.2'de de öyledir bilmiyorum. Sanırım güncelleme kullanmıyorum. Oyunu yüklediğim gibi oynuyorum yani. Kendiliğinden güncelse bilemem.
.Talha. Dünden beri aklıma yattı skin yapma işi eğer elinizde 1920 * 1200 büyüklüğünde background resimleriniz varsa özelden atabilir misiniz ?
irlandali Arkadaşlar öncelikle acaba ocak dönemi ara transfer güncellemeleri ne zaman cıkar, yeni oyuna baslicam lakin cim bom da Jo yu gormek istiyorum .. :) ikincisi asıl onemli olan oyunun oynanabilirligi ise bu ne hal almış FM 2010 acaba gerçek teknik direktörler bu kadar ayrıntı ile ugrasıyorumu cok gereksiz ve keyfi dusuren bir hal almış 2010 :( tamam alıscaz ama sacma sapan bi layout bence ! ote yandan umarım bize kiralık gelen ii bir topcu sezon sonunda cok yuksek paralr verseniz bile ben gitcem diye tutturmaz onceki FM ler gibi.. iste ruya takım yolunda ilerleyen galatasaray herkes gelebilir su saatten sonra bu takıma.. olay para ! bunu es gecen bir FM tam iskence olur.
Hqmi Arkadaşlar öncelikle acaba ocak dönemi ara transfer güncellemeleri ne zaman cıkar, yeni oyuna baslicam lakin cim bom da Jo yu gormek istiyorum .. :) ikincisi asıl onemli olan oyunun oynanabilirligi ise bu ne hal almış FM 2010 acaba gerçek teknik direktörler bu kadar ayrıntı ile ugrasıyorumu cok gereksiz ve keyfi dusuren bir hal almış 2010 :( tamam alıscaz ama sacma sapan bi layout bence ! ote yandan umarım bize kiralık gelen ii bir topcu sezon sonunda cok yuksek paralr verseniz bile ben gitcem diye tutturmaz onceki FM ler gibi.. iste ruya takım yolunda ilerleyen galatasaray herkes gelebilir su saatten sonra bu takıma.. olay para ! bunu es gecen bir FM tam iskence olur. Bu ayın sonuna doğru - sonunda çıkar güncelleme.
Yarali Sitayla Screenshot alabilsem görüntü paylaşım alanına koyacaktım ama almadım. Ankaragücü'yle kariyer açmıştım öylesine, başkan istifa etti. Yeni başkan Michel Platini oldu. Kesin "yok artık lan" falan gibi düşünenler vardır da gerçekten oldu bu olay yani. Platini geldi ama transfer bütçesi falan düştü. Sonra baydı ve kapadım oyunu. niye kapatıyon kardeş oynardın ne güzel
Macauley Screenshot alabilsem görüntü paylaşım alanına koyacaktım ama almadım. Ankaragücü'yle kariyer açmıştım öylesine, başkan istifa etti. Yeni başkan Michel Platini oldu. Kesin "yok artık lan" falan gibi düşünenler vardır da gerçekten oldu bu olay yani. Platini geldi ama transfer bütçesi falan düştü. Sonra baydı ve kapadım oyunu. niye kapatıyon kardeş oynardın ne güzel Özür dilerim abi bir daha olmaz.
cevodinho92 arkadaslar sezon 2013 Galatasaraydaydım baktım madrid her sene sampiyon oluyo gectim Barçaya kadrom bu şekil 80m bütçe var transfer önerilerinizi bekliyorum
abd_dmrl Merhaba arkadaslar ben fm 2010 da Kasimpasaspor u calistiriyorum. Ama bir turlu Andre Moritz`den istedigim verimi alamiyorum.Forvet arkasi oynatiyorum Bana onerebileceginiz bir sey var mi?