crdsa ManU'ya 10 m€ ya Robben'i alıyorum yaşı 28 sizce yararlı olur mu? Yararlı olur, 10 milyon da uygun bence. Kadrona da bağlı tabi, ama ben olsam alırdım kesin (Hollandalı olduğundan demiyorum bunu ).
muzur **beyler barcelona taktiği oynuorum oyunda herşey güzel ama 3 lü ortasahadaki defansif mevkiye bi adam sölermisiniz cünkü 2 oyuncum var oraya ama çok kart görüyorlar defanstan adam cekiyorum sürekli tavsiyelerinizi bekliyorum... Buarada ömer toprak cidden yararlı ne isterse ver... ve iki oyuncu öneriyim size vincenz rennella forvete ve ola toivonen... ;)**
OziLy inanmıcan ama gökhan inleri aldım hala aynı sorun var... deniyelim bakalım saolasın... Kesinlikle Banega'yı öneririm.
muzur **aga sence jaja mı ? tosic mi ? jajaya teklif var , tosicde 9 a gelio napim sence ? jaja metalistende aldım 14 maçta 3 gol 6 asist yaptı... bajka yabancım yok ortasahada ama kanatta çok türk var jajayı yolluyup tosicimi alsam ???**
Peckle Sunderland'le oynuyorum bütçem 13m, sağlam ST, AMR, AML, DC, DR, DL lazım :D :D tavsiyeleriniz nelerdir. bir de sizce sunderland'e en uygun taktik hangisi?
Hqmi aga sence jaja mı ? tosic mi ? jajaya teklif var , tosicde 9 a gelio napim sence ? jaja metalistende aldım 14 maçta 3 gol 6 asist yaptı... bajka yabancım yok ortasahada ama kanatta çok türk var jajayı yolluyup tosicimi alsam ??? Geç bir cevap oldu ama Tosic daha iyi.
adu Arkadaşlar Ebi Smolarek'ten hangi rolde en iyi verimi alabilirim?? Çift forvetin solunda "poacher" rolünde. Sağdaki oyuncunun iyi top indirmesi lazım ama.
crdsa Smolarek konusunda ben de çok kararsız kaldım ama poacher olarak daha iyi oynuyordu bende. Çift forvet oynuyorsan deep lying de olabilir.
ThePunisheR_26 Arkadaşlar Ebi Smolarek'ten hangi rolde en iyi verimi alabilirim?? Çift forvetin solunda "poacher" rolünde. Sağdaki oyuncunun iyi top indirmesi lazım ama. Smolarek konusunda ben de çok kararsız kaldım ama poacher olarak daha iyi oynuyordu bende. Çift forvet oynuyorsan deep lying de olabilir. Sağolun deneyeceğim...Çift forvet oynatıyorum sağında Ümit Karan oynuyor ligin ilk yarısında çok yararlı oldu 2.yarıda da faydalı olur kanımca ama 2.sezonda Ümitin yerine Eskişehire gelebilecek oyuncu önerirseniz sevinirim...
crdsa Alabilirsen Turgay Bahadır'ı öneririm. Target Man olarak hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde çok memnun kaldım kendisinden.
ThePunisheR_26 Alabilirsen Turgay Bahadır'ı öneririm. Target Man olarak hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde çok memnun kaldım kendisinden. Sağolasın şartları biraz zorlayıp almaya çalışacağım o zaman.. Edit: Diyordum taa ki Turgayın bonservisinin 8buçuk milyon euro olduğunu görene kadar :D beni fazlasıyla aşıyor ya :/
crdsa 8.5 milyon euro mu Ben oynarken (ikinci sezondaydı galiba) Bursaspor satılık listesine koymuştu 1.5 milyon pounda almıştım. O zaman şöyle bir öneri yapayım. Target Man oynatmak çok yararlı oluyor. Strength, Jumping, Heading özelliklerini ayarlayarak arama yapıp kendin bul oyuncuları. Finishing de önemli tabi ama 12-13 olsa da yeter, yine de atıyorlar gollerini.
ThePunisheR_26 8.5 milyon euro mu Ben oynarken (ikinci sezondaydı galiba) Bursaspor satılık listesine koymuştu 1.5 milyon pounda almıştım. O zaman şöyle bir öneri yapayım. Target Man oynatmak çok yararlı oluyor. Strength, Jumping, Heading özelliklerini ayarlayarak arama yapıp kendin bul oyuncuları. Finishing de önemli tabi ama 12-13 olsa da yeter, yine de atıyorlar gollerini. Aynen öyle..Hatta Bursa 9.25 milyon euroya bırakabilirmiş :D Tamam dediklerini uygulayayım artık kesemize göre birini bulucaz napalım :)