Crystal *Bu TnT Şimdi gözüme girdi.Maç Samiyende ama maçı veriyor.Gerçi şifre giriyor ama katlanacaz artık.*
leventr walla bızım bı kahve var sadece kahvede ne içersen onu oduyon ben iki macı da kahvede ızlıcem:D (arklarla toplanıyoz o yuzden :D)
_ULUGBEY_ AŞAĞIDAKİ KEYİ MAKİNENİZE GİREREK MAÇI UYDUDA ŞİFRESİZ İZLEYEBİLİRSİNİZ !!! TNT Biss Key: 011804 00 BA CD 19 A0 03 20 09 2C ya da 001FFF 2A BA CD 19 A0 03 20 09 2C
Galatasaray.55 Tnt yani D-Smart sırf digitürk batırmak için veriyor maçları bir karşılık verecektir diğitürk.
Freak. Orjinal Mesajı Yazan: ultrAslan55 Tnt yani D-Smart sırf digitürk batırmak için veriyor maçları bir karşılık verecektir diğitürk. Pek alaka kuramadım. Deplasman maçlarını verecek diye biliyordum. Fenerbahçe'nin maçını vermelernini bekliyordum.
_ULUGBEY_ **D-SMART'ın CNN TÜRK'te değil de maçları TNT de yayınlamasının sebebi DIGITURK'te TNT'nin olmamasıymış.**
imparatorfatih Orjinal Mesajı Yazan: _ULUGBEY_ D-SMART'ın CNN TÜRK'te değil de maçları TNT de yayınlamasının sebebi DIGITURK'te TNT'nin olmamasıymış. arkadaşlar bu maçı normal evde tek antenli uydusu olan tv de tnt de izleyebilecekmiyiz ben pek anlamam uydudan eğer izliyebileceksek şifre girermi girerse senin verdiğin şifreyi nasıl gireceğiz yardımını esirgeme şimdiden sağol allah razı olsun
_ULUGBEY_ **Uyduda şifreye girecek büyük ihtimalle. Cihazının model ve markası neyse UYDU FORUM larından verdiğim keyi makinene nasıl gireceğini sor. Çünkü key girme cihazdan cihaza değişiyor. **