silah Emeği geçenler ve Yapımcının adı değişirmemek kaydıyla diğer sitelerde yayınlana bilir. Yapımcı : SİLAH Rapid linkine upload etmemizi sağlayan zican1994 arkadaşımıza teşekkürlerimizi sunarız. Santos'un facesi Arnau ya aittir. Kadroların editlenmesi oyuncu güçlerinin yapılması :Silah Galatasaray 2009-2010 Forması :Turkish_Rapper(Mert Çelik) Beşiktaş 2009-2010 Forması :Silah Gaziantepspor 2009-2010 Forması :Silah Trabzonspor 2009-2010 Forması :Silah Fenerbahçe 2009-2010 Forması :Alıntıdır TSL topu :Turkish_Rapper(Mert Çelik) Ugur Uçar ve Colin Kazım :Yagiz 36 Emre Güngör :Zombi Ali Diğer 4 büyüklerin ve Gaziantep faceleri :Silah Yamanın Özellikleri: Eklenen Takımlar Galatasaray Beşiktaş Fenerbahçe Trabzonspor Gaziantepspor GELECEK SORULARIN CEVABI: İspanya Milli takımı iptal edilmiştir bilginize kesin biliyorum bunu yazmama rağmen neden diye soranlar olacaktır. Oyuncuların güçlerini ve mevkilerini ayarlanırken malasef owaralleri düşüyor yanlız oyun içinde problem yok. Gazianteppsor'da Mehmet Topuz ve Vederson bulunacaktır kesin bunuda soran olacak edit yapılmıyor arkadaşlar zaten yapabilsek en iyisini yapmak isteriz konami milli takımlarla klüp takımlarını bir arada demoda verince bu tarz küçük hataların olması normal çünkü oyunda Torresin 1 tane İd nosu varken hem liverpool da oynuyor hem ispanya milli takımında umarım burayı okumadan bu tarz mesajlar gelmez. Yeni tezahüratlar Tezazürat bulmak imkansız gibi bişey biliyorum bunada kesin bir yorum gelecek ama olsun ekledim yine beğenende olacak beğenmeyende Galatasaray-Beşiktaş-Fenerbahçe-Trabzonspor-Gaziantepspor Tüm takımların 2009-2010 Kadroları-2009-2010 formaları ve faceleri Forma fontları ve numaraları tümü gerçeğiyle bire birdir ve ön tarafta çıkan rakamlar kaldırılmıştır. Oyun içi SS'ler TSL 2009-2010 Topu Galatasaray Faceleri Beşiktaş Faceleri Fenerbahçe Faceler Trabzonspor faceleri ve oyun içi ss'ler Gaziantepspor Faceleri YAMANIN YÜKLENMESİ Rardan çıkardığımız aşağıdaki dosyaları dt04 C-Program Files-KONAMI-Pro Evolution Soccer 2010 DEMO-img içine atıyoruz gelen soruya evet diyoruz. dt0cC-Program Files-KONAMI-Pro Evolution Soccer 2010 DEMO-img içine atıyoruz gelen soruya evet diyoruz. dt0bC-Program Files-KONAMI-Pro Evolution Soccer 2010 DEMO-img içine atıyoruz gelen soruya evet diyoruz. pes 2010 demo tezahürat klasörünün yüklenemesi: Afs expoler 3.7 yi açıyoruz file import afs file ye tıklıyoruz C-Program Files-KONAMI-Pro Evolution Soccer 2010 DEMO-img ye geliyoruz ve dosya türünü all files yapıyoruz ki tüm dosyaları görelim daha sonra dt01 i seçiyoruz ve aç diyoruz gelen soruya hayır diyoruz tekrar gelen soruya tamam diyoruz.Daha sonra action import folderi seçiyoruz açılan pencerede indirdiğiniz yamadaki pes 2010 demo tezahürat klasörünü gösteriyoruz ve tamam diyoruz gelen penceredeki eveti tıklıyoruz ve tekrar bir soru gelecek onada tamam diyoruz açılan pencerede tekrar kayıt türünde all files yapıyoruz dosyalar gözüksün diye dt01 seçiyoruz ve masaüstünü seçiyoruz ve kaydet diyoruz ve yüklenemesini beliyoruz gelen soruya evet diyoruz daha sonra yükleme yapmaya başlıyor tekrar evet diyoruz ve ok diyip bitiriyoruz işlemi ve afs explore kapatıyoruz şimdi masa üstündeki dt01 sağ tıklayıp kes diyoruz C-Program Files-KONAMI-Pro Evolution Soccer 2010 DEMO-img nin içine atıyoruz ve evet diyoruz bu kadar yama yüklenemiştir iyi oyunlar. Emeği geçenler ve Yapımcının adı değişirmemek kaydıyla diğer sitelerde yayınlana bilir. DOWNLOAD
Altair güzel tebrikler bundan öncekinde "Bu son yamamdı arkadaşlar eğer aranızda kalbini kırdığım olduysa özür dilerim ama emeğime laf edenleri kırmışsam da özür dilemiyorum herkese iyi oyunlar Hoşcakalın". demiştin niye fikir değiştirdin
aYkudo Keşke Diyarbakırsporu yapsaydın tazemeta fln kaleci de sempatik hosuma gidiordu.Insallah yaparsın .
silah Orjinal Mesajı Yazan: Altair güzel tebrikler bundan öncekinde "Bu son yamamdı arkadaşlar eğer aranızda kalbini kırdığım olduysa özür dilerim ama emeğime laf edenleri kırmışsam da özür dilemiyorum herkese iyi oyunlar Hoşcakalın". demiştin niye fikir değiştirdin Fikrim değişmedi devam eden birşeyi yarım bırakmak istemedim bana yakışmazdı.
bighero selamlar.. oncelıkle harcadıgın emekler ıcın ve boyle bır yama cıkardıgın ıcın sonsuz tesekkur edıyorum sana.. gercekten ellerıne saglık.. benım soyle bır fıkrım var.. Galatasarayı - barcelona yerıne Fenerbahceyı - Lıverpool yerıne yapsan.. ve ıspanya mıllı takımı normal kalsa.. Fransa mıllı takımınıda turkıye yapsan.. ıd lerı aynı gelen oyuncuları galatasaray ve fenerbahcedekı mıllı oyuncular yerıne koysan.. trabzon ve besıktasta normal olarak kalsa nasıl olur.. ornek fenerbahcenın forvetı guıza ıspanyanında forvetı olacakmıs gıbı olur. yıne sorun yasatan oyuncular olacaktır.. ısınde zor onuda bılıyorum.. yardım edebılırsek ne mutlu bıze derım ve seve seve yardım ederım.. bu sekılde olursa hemde mıllı takımla oynama sansımız olmus olur dıye dusunuyorum.. gorusmek uzere..
nevermind Ugur Uçar ve Colin Kazım :Yazığ36 2 Oldu bu :D Abi düzeltirmisin ? :D Eline sağlık süper bi çalışma.
silah Orjinal Mesajı Yazan: bighero selamlar.. oncelıkle harcadıgın emekler ıcın ve boyle bır yama cıkardıgın ıcın sonsuz tesekkur edıyorum sana.. gercekten ellerıne saglık.. benım soyle bır fıkrım var.. Galatasarayı - barcelona yerıne Fenerbahceyı - Lıverpool yerıne yapsan.. ve ıspanya mıllı takımı normal kalsa.. Fransa mıllı takımınıda turkıye yapsan.. ıd lerı aynı gelen oyuncuları galatasaray ve fenerbahcedekı mıllı oyuncular yerıne koysan.. trabzon ve besıktasta normal olarak kalsa nasıl olur.. ornek fenerbahcenın forvetı guıza ıspanyanında forvetı olacakmıs gıbı olur. yıne sorun yasatan oyuncular olacaktır.. ısınde zor onuda bılıyorum.. yardım edebılırsek ne mutlu bıze derım ve seve seve yardım ederım.. bu sekılde olursa hemde mıllı takımla oynama sansımız olmus olur dıye dusunuyorum.. gorusmek uzere.. Önerin için teşekkürler yama yapmıyorum nedeni malum 3 büyükler patcha gelen yorumlara bak daha 13 yaşında ki çocuk bile akıl veriyor sanki biz elimizde olsa oyuncu güçlerini ayarlamazmıyız. Artık son olarak optionsu tamamen gerçeğe uyarlıyorum ve bitiriyorum.Inas'ın çıkarmış olduğu editörle artık oyuncu güçleri düşmicek ve gerçeğine uyarlıyıp yayına verecem.
bighero Orjinal Mesajı Yazan: silah Önerin için teşekkürler yama yapmıyorum nedeni malum 3 büyükler patcha gelen yorumlara bak daha 13 yaşında ki çocuk bile akıl veriyor sanki biz elimizde olsa oyuncu güçlerini ayarlamazmıyız. Artık son olarak optionsu tamamen gerçeğe uyarlıyorum ve bitiriyorum.Inas'ın çıkarmış olduğu editörle artık oyuncu güçleri düşmicek ve gerçeğine uyarlıyıp yayına verecem. ne desen haklısın o kadar emegının karsılıgı kesınlıkle bu olmamalı.. ama sunuda unutmakı senınde dedıgın gıbı 13 yasında cocuk onlar :) kaldıkı ınsanlar bır sonrakı yada bır oncekı yorumu okumadan hemen kendı yorumunu yapıyor.. malesef forum kulturunu bıle duzgun kullanamıyoruz.. sen yama konusundakı ıyı yapımcılardan bırısın.. ve bır kac tane kendını bılmezın yorumuyla bırakman sana tesekkur eden ve senın yaptıgın yamalarla oyundan daha cok zevk alan kısılerı uzer.. buna bende dahılım.. okudum cok kısı bu kararını bır daha dusunmenı ıstemıs senden. sımdı bende ıstıyorum.. ;)
DaniGuiza Orjinal Mesajı Yazan: silah Önerin için teşekkürler yama yapmıyorum nedeni malum 3 büyükler patcha gelen yorumlara bak daha 13 yaşında ki çocuk bile akıl veriyor sanki biz elimizde olsa oyuncu güçlerini ayarlamazmıyız. Artık son olarak optionsu tamamen gerçeğe uyarlıyorum ve bitiriyorum.Inas'ın çıkarmış olduğu editörle artık oyuncu güçleri düşmicek ve gerçeğine uyarlıyıp yayına verecem. İnşallah abicim bu arada yama süper ;)
silah Inasın çıkarmış olduğu editör sayesinde Bursasporu da ekledim yamaya ve güçler tsl euro patchakine yakın olarak ayarladım bu gece yetiştirebilirsem yayına verecem ilginiz için teşekkür bu sayede 6 takımımız demoya eklenmiş olacak.
pctech eline sağlık Orjinal Mesajı Yazan: silah Inasın çıkarmış olduğu editör sayesinde Bursasporu da ekledim yamaya ve güçler tsl euro patchakine yakın olarak ayarladım bu gece yetiştirebilirsem yayına verecem ilginiz için teşekkür bu sayede 6 takımımız demoya eklenmiş olacak.
Neo http://soccercenter.net/forum/konu/139983/Pes-2010-Demo-4-Buyukler-Bursaspor-Gaziantepspor-Final-Link-ekllendi.