kueman Çok güzel bir yama emeği geçen herkeze teşekkür ederim paylaşım içinde saol indirmye başladım option file güncellemesi nezaman çıkar bilen varmı arkadaşlar. . . ?
kueman Arkadaşlar ben yamayı indirdim kurdum birtek sorun menü ve arkaplan bide skorbordlar çıkmıyor sizce neden böyle bir hata var yardım edermisiniz ?
nouma16 arkadaşlar bu yamanın torrent'i var mı elinizde? tek tek partları indirmekle uğraşmak istemiyorumda
rAp 0_text dosyalarını doğru kurarsan logolar çalışacaktır. İmportladım herşeyi yaptım ama gene logolar çıkmıyor doğru kurmak derken ne anlatmak istedin yardımcı olursan sevinirim logolar olmadan çok tatsız oluyor oyun ..
AmAstasiA arkadaşlar bu yamanın torrent'i var mı elinizde? tek tek partları indirmekle uğraşmak istemiyorumda Katılıyorum.Partların Rapidshare olması ayrıca ugrastırıyor.2 gündür sadece 0_text in 1 part'ını indirebildim :(
T_S_C_BuRSa _M e E r t y z_ kardeş ben formalar bölümündeki part 1 i indirdim ama 2. partı indiremiyorum premıum üyelik diyor reset attım modeme ama olmadı nasıl indirebilirim yardımcı olursan
goblin_345 oyunu ındırdım harıka bı yama. hersey muthıs fakat chelsea yı aldıgım zaman oyunda hata werıyo. sadece chelsea da oluyor bı çözümü war mı :S
_M e E r t y z_ **Chelsea konusunda bi fikrim yok ama yakınmda güncel option file yayınlayacaklar onu biliyorum.**
Cesc_Fabregas 0_text part 2 yi 3 kere indirdim rardan cıkarırken hata veriyor :S rardan çıkarırken 1. den başlamalısın
A.Frei **öyle yapıyorum zaten :S 1. partaki cıkartıyo 2.ye gelince 0_text.afs dosyasında CRC hatası.dosya bozuk diyor :S 3 kere indirdim 3ündede aynı şeyi diyor :S**
Cesc_Fabregas öyle yapıyorum zaten :S 1. partaki cıkartıyo 2.ye gelince 0_text.afs dosyasında CRC hatası.dosya bozuk diyor :S 3 kere indirdim 3ündede aynı şeyi diyor :S bilemiyorum bende sorun olmamıştı