yedek08 indirebilirsiniz zaten ikisinide aynı adam hazırlamış yani sorun olmaz; ama ben megaupload'a giremiyorum ""bu siteye giriş mahkeme kararıyla engellenmiştir"" diyo
tolgatmac yav birader pesfandan indiridm ama yüklemiyo anasını satıyim error setup initializing yazıyo nedir bunun derdi. koca pesfandan indirdik link yamuk çıktı.yada benim pc de mi sorun var
lesh.men Orjinal Mesajı Yazan: LINCOLN 10 ARKADAŞIM Bİ O LİNKTEN Bİ ÖBÜR LİNKTEN İNDİREBİLİRMİYİZ ÖRNEĞİN 1 RAPİDDEN 2 ÖBÜRKÜNDEN... evet oluyor ben denedim upload eden kişi aynı kişi
yavuss Orjinal Mesajı Yazan: Altair süper gözüküyor bide resmi düzenle istersen Tamam düzenledim Ve bu arada arapasları pek beğenmedim.Pasları verirken rakip hemen topu kapıyor.Ama gol atmak okadarda zor değil
alptug_1p1 Evet arkadaşlar sonunda çıktı %20'de indirince değerlendirmesini yapacağım...Resimlerden görüldüğü üzere grafikler fena halde ilerlemiş seneye gerçek maç gibi oynayacağız herhalde...
napolyon_sensey 503 Service unavailable. The maximum number of parallel requests in your class has been reached. İndirme butonuna bastıgımızda bu yazı çıkıyor bi akarsanız seviniriz...
mustafa5461 indirip de kuramayan arkadaşlar belki SP3 olmadığındandır.sanki öyle bişey görmüştüm.bu arada ben ne indirdim ne kurdum sadece tahmin bu.
Raqu eL_ Orjinal Mesajı Yazan: napolyon_sensey 503 Service unavailable. The maximum number of parallel requests in your class has been reached. İndirme butonuna bastıgımızda bu yazı çıkıyor bi akarsanız seviniriz... İlk Sayfadaki DOWNLOAD'a 3-5 Kere Tıklarsanız OLuyo 1 Kere Tıklayıpta Olmuyo Demeyin . Sistemdeki Yoğunluktan Dolayı Alıyosunuz O Mesajı.
LuNaT1C Linke girip de indiremeyen arkadaşlar varsa sayfayı yenilesinler sürekli.3-5 denemede geliyor aehauh.