tüm dünyadaki fifa sitelerini dolaşdım ve en iyi yamaları sizler için birleşdirdim ve bunu yapabilmek için çok ugraşdım
bu yama içersinde türk maker arkadaşlarımın da yapmış oldugu yamalar mevcuttur onlara burdan çok teşekkur ediyorum
ve bu yama alıntı olup benim sadece birleşdirmede bir katkı sagladımının altını çizmek isdiyorum
----YAMAYLA GELEN YENİLİKLE------
* TÜM epl tsl bundes liga italya ve önemli takımların 2009 formaları
* dünyadaki tüm face leri
* süpper bi çim yaması
* fifa 2009 menusu
* yepyeni reklam panoları ve pankartlar
* türk stadları full
* full türkçe yama
* full transferler tamamı yapıldı hadda real madride dün akşam imza atan huntelar bile war
--------kurulum-------
* öncelikle indirmiş oldunuz tek tıkla dunya yama dosyasını fifa 2008 in içine datanın oldugu klasöre kopyalayalım
daha sonra içinde graphic pahtc yazan exe i çalışdırın ve yüklenmesini bekleyin
* sıra geldi indirmiş oldugunuz data yazan dosayaya bunuda fifanın içindeki data dosyasına direk kopyalamadan önce
gui nın içindeki assets assetscmn ve gui yazan dosyaların yedegini alın mutlaka alın ve indirdiginiz dosyayı datanın içine direk atabilrisiniz atıkdan sonrada
yedegini aldımız dosyaları tekrar atcazz ve fatbulder i çalışdırcazz işde hepsi bu
* fifa 08 yazan dosyayı belegerime atın son transferler içindir oyuna girdikden sonra kayıtlıdan profiller i acın
************** iyi oyunlar*************
YAMA KURULUM RESİMLİ ANLATIMMMM !!!!!
Yama Kurulum.rar
Not: Yamayı Ben Yapmadım Yamayı enhayta Kardeşim Yaptı ve Süper Yama Hepinizin KuLlanmsını Tavsiye Ederimmmmmm !!! :)
--------------LİNKLER---------
Part 1 : TEK_TIKLA_DueNYAKADAR_YAMA.exe
Part 2 : data_2.dosyan__305_z.rar
Transfer Yaması : FIFA_08_fulll_tranferler_enhayta.rar
-------- Oyundan Resimlerrrr ------
İlk Önce 21 tane Resmin Linkini Veriyim :)
Resimler Link : Web Hosting - Dedicated Server
------------------------- İşteee Oyundan Resimler -------------------------- ( 29 Resimmm ) -----------------