alemci_since1910 Orjinal Mesajı Yazan: alperenerol1992 beyler taraflı davranıyosunuz eğer iyi bir oyunsever olsanız piyasadaki oyun çeşitlerini denersiniz ve ona göre yorum yaparsınız bende pes fanatiğiyim ama pcmde fifa 09da var onu oynuyorum arasıra pesten sıkıldığım zaman Arkadasım sunun ustune tanımam al sana tarafsız konusma Pc de fifa ps de pes 2 side birbirini gecemez ne pes bılgısayarda fifayı ne fifa ps de pes i gecebılır ;)
071507 Orjinal Mesajı Yazan: 35_toll Orjinal Mesajı Yazan: rapboyz Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: 35_toll Hadi Pes demosu çıksa neyse ama Next-Gen'i olmayan bir oyunda ve oynayıp sileceğiniz bir oyunda nasıl bu kadar bekleyebiliyorsunuz? sen neden odun gibi komik suratla dolu , yama yapılmasa hiçbir anlamı olmayan bol lisansız takımlardan kurulu bi uzak doğu oyunu neden bekliyorsan bizde onun için bekliyoruz Odun gibi komik suratla dolu mu? :) Bir kere Pes ile Fifa arasındaki face'leri karşılaştırırsan farkı anlarsın. ;) Bunu bilmeden söylenmiş bir laf olarak kabul ediyorum. Yama yapılmazsa anlamı kalmayan bir oyundu Pes 2009'du. Evet, doğru. Ama Fifa 09'a yama yapılsa da birşey değişmiyor çünkü oynanabilirliği değiştiremezsin. Ayrıca ben Pes demosunu bu kadar beklemem. Bence fifanın oynanabilirliği pesten iyi. Peste topu alınca herkezi geçip gol atıyorsun. Become a legend ta 2020 ye geçtim, master leagede şampiyonlar liginde her maç 6 attım ve oyundan sonunda bıktım.
hayri33 Orjinal Mesajı Yazan: alemci_since1910 Orjinal Mesajı Yazan: alperenerol1992 beyler taraflı davranıyosunuz eğer iyi bir oyunsever olsanız piyasadaki oyun çeşitlerini denersiniz ve ona göre yorum yaparsınız bende pes fanatiğiyim ama pcmde fifa 09da var onu oynuyorum arasıra pesten sıkıldığım zaman Arkadasım sunun ustune tanımam al sana tarafsız konusma Pc de fifa ps de pes 2 side birbirini gecemez ne pes bılgısayarda fifayı ne fifa ps de pes i gecebılır ;) tam tersi değil mi pcde pes ps3, xbox vs. fifa
fifa4ever ya gerçekten ceza alcaksınız daha önce fifa 09 genel tartışma da pes-fifa kavgasına dönmüştü bence bu gereksiz tartışmadan kaçınrak demoyu bekleyelim
rapboyz tartışmayı bırakalımda şu demo hala çıkmadı neyi bekliyorlar anlamış değilim bu gün verilmesi lazım hala 1 gün yazıyor
lfc1892 oyun buğün çıkacak ...ea yapımcılarında luke didd twitterda ''Try the FIFA 10 Demo today... URL coming soon!''yazmış...
sneijder10 Daha çıkmadı mı hahahah:D Ben ne güzel uyudum sabahda duşumu aldım demo daha çıkmamış Çıkınca uykusuz uykusuz oynarım artık:D
lfc1892 xbox 360 için çıktıysa pcde 1 saate çıkar...umarım bornouth paradise gibi hızlı olur 800-900kb ile iniyordu...
lesh.men oyunu beğenenlerde var beğenmeyenlerde şimdiden indirenlere kolay gelsin ben biraz daha bekleyeceğim belki daha az sürümü çıkar