Fifanın güzel yönleri ve kötü yönleri
-En başda bu demo yu yayınladıkları için bana ne halt ettiklerini gösteren ea nın bu senede orjinal oyunu almayacağım yada indirmeyeceğim bi yerden..Bu nedenle EA ya çok tşk ederim..Balık başdan kokar derlerya..Çok pis koktu bence şu demoyu görünce.
-Beğendiğim tek şey kalecilerin elle pas atarken feyk atması ve top fiziği..
Üzgünüm ama iyi yönleri bitti FIFA'nın :D
Gelelim kötü yönlerine..Yıllardır ama yıllardır hep istedim ki şu kale filesi animasyonlarınu geliştirsin fifa..Top kaleye girdiğinde filelere çarpıp gülle gibi durmasın..Fileleri hareketlendirsin..Ve etkileşime girsin topla file..Varmı böyle bişi..Yok..Biri çıkıp bana deseki ben file animasyonlarını çok beğendim..Ona derim ki..Haade lan :)
Bir çok arkadaşım yazmış..Grafik konusunda..Benim tekrar etmeme gerek yok..Modaratörler özgürce fifa eleştirisi yapın pesle mukayese yapmayın demişler..Ok..Diyorum ki o zaman..Ben böyle grafiğin gelmişini geçmişini bip bip bip aa pardon..küfür yoktu..Çocuklar etkileniyo..Site kurallarına da aykırı :D Ama anlayan anladı..
Biri derseki oyuna girişdeki çıkışdaki gol sevinçlerindeki animasyonlarda değişiklik yapmışlarmı..Yapmışlar diyen biri varmı..Ona da derim ki ya müdür bi git yaa allasen..Aç tekrar fifa 9 u oyna bakalım aynı mı farklı mı..
Çok garip bişi farkettim yada bana ööle geldi..Messi bu sene KONAMI nin yıldızıya..FIFA sanki gıcık kapmış gibi messiden ona hiç özenmemiş.sanki ibo messiden daha iyi..ibo topu alıp giderken messi her topu kaybetti..Koşamıyor vuramıyor..Yada ben beceriksizim ondan bu benim kişisel görüşüm tabi..Oyunun geneli ile ilgili değil..
Oyuncu grafikleri..Gene messi ve özellikle iboya yani ibrahimoviç e baktığımda..yüzlerine..Fifa da çalışan bi ampul resimlerine bakarak modellemeye çalışmış sanki..Hiç benzemiyorlar..
Daha neler neler..Gerçek olan tek bir şey var..Herkes bu senede istediğini oynayacak..İstediğini beğenecek..Bu pes fifa tartışması bencede gereksiz..EA Konsol için PES PC için var..Buna katılıyorum..Ve diyorum ki..Eğer orjinal oyun oynacaksanız pc de kesinlikle PES için orjinal oyun alın çünkü sahiden fifa 10 un orjinaline para vermek pek akıllıca bi iş değil..Çünkü fifa 10 bi oyun değil..EA tarafından 09 un yama yapılmış ampulce ve iğrenç denecek kadar rezalet bir sürümüdür..
Son sözüm..Gel bitaneciğim gel..GEL PES 2010 um gel :) Sana pc imde her zaman yer olucak..EA..Oyununuz çoktan çöp kutuma gitti..Tabi tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış lafıda bi gerçek ama EA dan bana ne..Benden EA ya ne..Selametle..