sneijder10 Orjinal Mesajı Yazan: galata arkadaşlar bende yine 8 days yazıyor Tmm sen 8 gün sonra indir :D Şaka bi yana güncelleme hatası olmuştur Bende de 01 yazıyor çünkü
ortaalan ya güncelleme değil :D arkadaşım galata beni dinle bendede öle yazıyordu sağ üstte dil değiştirme yeri var sende o US dur amerikadır onu UK yap yani ingiltere olur o zaten tıkladığın an site kendiliğinden f5 liyor 1 oluyor düzeliyor
_Jeff_Hardy_ Orjinal Mesajı Yazan: canp demo bu gece yarısı çıkacak ama britanya için yani ingiliz psn üyeliği olanlar bu gece indirebilecek tam saatinde verirlerse eğer TR saati ile gece 2 de çünkü ingiltere bizden 2 saat geride yani burda 2 olduğunda orda 00:00 olcak.Amerikan psn üyesi olanlar 8 gün daha beklemek zorunda amerikada çıkış tarihi bir hafta sonra (PS3 için konuşuyorum bilgisayar hakkında bir bilgim yok) Tüh! Benim USA üyeliğim var olmazmı?:(
canp ya arkadaşlar ingiliz üyeliği de alabilirsiniz ama farklı bi mail adresiyle ve tabi PS3 de yeni bir kullanıcı daha açmanız gerekir:( uzun iş yani ama imkaansız değil alabilirsiniz:)
ecilk suanda summerslam de cm pubnkla jeff mac yaptı punk yendi undertaker geldi chokeslam yaptı cm punbk şampion sinir oluom ona adamım hardy