isaaydin13 Evet arkadaşlar beklenen kapışmanın rakiplerinden ilki silahlarını bu gece çekiyor yeni nesil grafiklerle donatılmış oyunun demosu bu gece yayında tabi ki unutmamak lazım ki yeni nesil grafikler sadece konsollarda biz pc kullanıcılarının en az 1 sene daha beklemesi gerekecek bu grafikleri test edebilmek için bence yüksek seviye pc ler için ayrı bir versiyon çıkarılabilirdi fakat EA yetkilileri şimdilik böyle bir yol tercih ettiler
Legend_Ghost_2307 eğer bugün gece çıkıcak dedilerse yurt dışı hesaplı olarak düşünürsek sahur zamanı çıkmış olur.. america hesap edilirse yarın öğlen indirirsiniz :D
fozdemir Orjinal Mesajı Yazan: ecilk fifa 10 sitesine girdim 1 saat kaldı sitesinde 1 gün yazıyor 1 saat görmedim nerede yazıyor?
ByAliTR Sitesin de bir gün yazabilir, çünkü daha Eylül'ün onuna girmedik saat olarak. Avrupa da bize göre bir saat geri de galiba. Bu gece çıkabilir belki, ama bence yarın çıkar büyük ihtimalle..
ecilk ing ile türkiye arrasında saat farkı türkiye 00.00 ingiltere 22.00 abd ile türkiye türkiye 00.00 abd 17.00 sizce hangisi
_Jeff_Hardy_ Orjinal Mesajı Yazan: galata resmi sitede fifa 10 demo available in... 8 days yazıyor yanlışınız olmasın arkadaşlar İyi bak aradaşım resmi sitede "avaiable in 01" day yazıyor hatta birçok dilde :D
napolyon_sensey Orjinal Mesajı Yazan: galata http://fifa.easports.com/ girin bakın sağda 8 days yazıyor Senin nette bi güncelleme problemi var galiba kanka bende 001 yazıyo 000 olmasının bekliyom geçmişi sil yeniden gir dene bide...
ortaalan ya arkadaşlar nerden inderebiliriz bu demoyu fifa resmi site ya üyelik istiyor yada para anlayamadım başka nerden indirebiliriz
ecilk bn fifa sitesine üye oldum soccercenter da saat 3 e kadar yayınlanırmı demo yada fifa sitesinde
napolyon_sensey **Arkadaşlar site ingiltere veya amerika saatine göre ayarlı unutmayın burda saat 12 oldu orda daha kaç oldugu belli deil yani orda halen ayın 9 u bi kaç saat sonra 10 u olur yani sahurda verilir link herhalde...**