---------------------------------------------------------Arda Turan "Bütün Kupalara Talibiz"---------------------------------------------------------

Arsenal'n çiçeği burnunda transferi Arda Turan İngiliz Daily Mirror gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'dan ayrılmayı istemiyordum fakat başkan'm beni arayıp sana böyle bir teklif var düşün dedi bende başkan'mıza klübün menfaatlerine uygunsa olur dedim ve şuan arsenal'deyim.Galatasaray'da bir çok başarı yaşadık tabiki orası benim yuvam ve günün birinde tekrar Galatasaray'a geri döneceğim.
Arsenal bu sene Türk Teknik direktör Bekir Yıldızla harika işler başarıdı,bende bu başarıya dahil olmaya çalışacağım.Hem Epl'de, hem Carling Cup'da hem Fa Cup'da, hem de Cl'de yollarına devam ediyolar ve bu bütün kupalara talibiz.Teknik Direktör'n Türk olması benim için tabikide ayrı bir avantaj ama n'olursa olsun ben Arsenal'de başarılı olmaya geldim.
Daily Mirror.
---------------------------------------------------------Arda Turan "Dünya'nın En iyisi benim"---------------------------------------------------------

Aynı Günün akşamı arsenal tv'ye konuşan arda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Devre arası Arsenal takımına transfer olan Arda Turan şok edici açıklamalarda bulundu.Arsenal Tv'ye verdiği röpörtajda son dönemdeki formuyla dünyanın en iyisi olduğunu söyleyen Arda Turan "Messi,Torres,Ronaldo hikaye Arda Turan şahane" diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Şampiyonluk şanslarının ne olduğu konusu sorulduğunda ise %100 ihtimalle şampiyon olacaklarını söyledi.