35_toll **Reklamlar yüzünden doğru düzgün bir maç izleyemiyoruz. Gerçi reklam yapmayan yayıncı kuruluş yok. He madem yapacaksınız Lig TV gibi yapın reklamınızı.**
No_FeaR_GS **Koca koca reklamlar maçın içine etti.Birde Estonya kadar ballı bi takım görmedim TR'ye karşı:S**
The_Eagle Mustafa Sarp'ı unutmuşum ben. O oynar büyük ihtimal. Reklamları hiç sormayın. Artık sıkıldık ya. bari ekranı küçültüp öyle koyun o reklamı.Hiç sevmiyorum skor tahminlerini ama 2-1 yenecekmişiz gibi bir his var içimde:P
Crystal Orjinal Mesajı Yazan: dodocuk34 dur ben skor tahmini yapayım bosna hersek 2 - türkiye 5 Dost Bosna ile deplasmanda oynuyoruz.Ermenistan ve Estonya maçları geride kaldı..?
Ozan JK Hakan Balta'ya laf yok. Asıl sorgulanması gereken G.Zan ve Kazım'ın bu takımda neden hala yer bulduğu.
Immune Orjinal Mesajı Yazan: FreeZinG_BLoW Hakan Balta'ya laf yok. Asıl sorgulanması gereken G.Zan ve Kazım'ın bu takımda neden hala yer bulduğu. Zaten stoper yetiştirmekte başarısız olan ülkemde elimizde başka bir seçenek olmadığı için Gökhan Zan oynuyor.Ya da bir diğer deyişle elimizdekilerin en iyisi.
Devilcocuk ** herkez maçın adamı için arda demiş bencede arda fakat kimsse sakatlıkdan yeni çıkan hamit'e parantez açmamış gerçekten çok iyi oynadı hamit üstelik sakatlıkdan yeni çıkan bir futbolcu olmasına rağmen:)**
ŞANLI_ Orjinal Mesajı Yazan: crdsa Hakan Balta hücum yapıyor da, top solda ona gelince içeri orta açmasını ben de bekliyordum. Bir de takımda diğer bazı oyuncular da öyle yaptı.. Topu kontrol ettikten sonra içeri göndermiyorlar kanatta paslaşıyorlar. Mesela Gökhan Gönül çok kez sağ ayağına almışken sola dönüp geri dönüyordu. Yanlış anlaşılmasın Gökhan'a laf söylemiyorum. Ayrıca Hakan Balta da dahil orta açanlar oldu ama Sercan Tuncay ikilisi içerdeyken, Kazım geziniyorken ortalarla ne kadar etkili olabiliriz ki? Anca Tuncay'ın röveşata denediği pozisyonlardan bulabilirdik. Takımımızın orta açmak yerine kanatta paslaşması daha iyi oldu. (Golleri izlediniz) Ben Hakan Balta hakkında genel fikrimi söyledim. Müthiş hücum yapan GS'de bile aynı şekilde oynuyor milli takımıda farklı oynamasını beklemek hata olur.
15Baros Orjinal Mesajı Yazan: _AsiRuH_ Takım çok bastırıyor ama ben Fatih Terim'e anlam veremiyorum ya Hakan Balta kadar ağır bi sol bek dünyada var mı :confused: Gökhan Zan - Servet ikilisinden biri oynayıp yanına atletik bi adam koysan Emre Güngör - İbrahim Toraman gibi defans bin kat daha hareketli olur . Estonya'nın attığı her ara pas tehlike yarattı , Arda mükemmelin de ötesindeydi , Tuncay ve Sercan'da başarılıydı ama Nihat gelince formayı alır Sercan'dan. hakana neden bu kadar yuklenıyosunuz kı adam gorevını yapıyo onun yerıne ısmaıl oynasa çok atak yerız bkzn: gökhan,sabri