Orjinal Mesajı Yazan: Devilcocuklige iyi bir giriş yapmışsın onun haricinde keşke süper kupayı alsaydın :P
Teşekkürler.Keşke alsaydık ama ilk resmi maç olduğundan uyum problemleri var tabi hazırlık maçları kadar kolay olmuyor.
Orjinal Mesajı Yazan: BlackMoneyMünih ve Chelsea normal ama Köln karşısında zorlanmışsın ama yine de maçı almışsın Milevskyi harika oyununu sürdürüyor başarılar..
İlk maçlarda savunmada açık verdik özellikle Köln maçında.Daha iyiye doğru gideceğimizi düşünüyorum.
Orjinal Mesajı Yazan: aLee42Lige iyi bir başlangıç olmuş.Super Cup mağlubiyetini normal karşılıyorum.Başarılar.
Teşekkürler.Süper Kupa'yı kazanmak hedeflerimin arasında yoktu zaten bende normal karşıladım:)
Orjinal Mesajı Yazan: OZan BeyLige iyi başlangıç yapmışsın.Süper kupa maglubiyeti normal...
Teşekkürler.
Orjinal Mesajı Yazan: Cemil KAYAsezon guzel maşlamasına ragmen super kupada chelsea ye yenılmen uzucu fakat bazı maçlar nazar boncugu olmak zorunda mert bu arada transferler ve hazırlık donemınde gayet guzel gecmış bu sezon açıkladıgın hedeflerı yakalayacağını dusunuyorum lig zaten bızım o kesınde cl de bırseyler yapmak lazım tum kalbımle desteklıyorum mert senı yıne çok uzattım hadı kolay gelsın :d
Teşekkürler abi yorumun için.Chelsea maçıda nazar boncuğumuz işte:) Şampiyonlar Liginde Çeyrek Final'İ görürüz diyorum ben:) Çok teşekkürler Cemil Abi:)

Maçın Özeti:
Çok iyi oynadık.Az pozisyon verdik rakibimize ve kazanan taraf biz olduk.Maçın tek kötü yönü golün Stoper Subotic'ten gelmiş olmasış.. O kadar kaliteli forvetimiz varken golü onun atması ilginç bi durum tabiki.

Maçın Özeti:
Önümüzde Barcelona maçı olduğundan dolayı pek önem vermedik bu maça yedek ağırlıklı bi kadroyla sahaya çıktık.1 puan aldık,kötü bi sonuç değil.Hedefe giderken arada patlak veriliyor tabi.

Maçın Özeti:
Muhteşem bi maçtı.Barcelona karşısında Nou Camp'ta yenik duruma düşüp maçı çevirmek çok kolay bi iş değil.Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum.Hepsini alınlarından öpüyorum.Bu gruptan çok rahat bir şekilde üst tura çıkacağız.
Şampiyonlar Ligi 1.Hafta Sonuçları:

Maçın Özeti:
Barcelona galibiyetiyle iyi bi havaya girmiştik Wolfsburg galibiyetide perçinledi bunu.Bu performansımız devam eder umarım.

Maçın Özeti:
O kadar pozisyon yakaladık ama golleri ancak uzatma bölümünde bulabildik.Çok ilginç bir takımız gerçekten.

NOT:Bayer Münich , Bayer Leverkusen'a elenmiştir:) Almanya 3.Lig takımı Kiel'de Gladbach'ı elemiştir.