O kadar kötü bir Galatasaray izledim ki hani Rıdvan Dilmen deyimiyle sabaha kadar gol atamazdı bu mentaliteyle takım.Neyse ki sihirli değneğimiz duran toplar(bunu söylediğime hala inanamıyorum) devreye girdi.Sonrası malum.
İlk yarı son derece kopuk bir geri 6'lı ve ileri 4'lü vardı.Özellikle bu anlamda Ayhan'a çok ihtiyacımız olduğunu anladım.Gerek Mustafa gerek Mehmet defanstan top alıp dikine top sürüp hücum oyuncularına top taşıyabilecek kapasitede değiller çünkü.Elano'nun ortada,Arda kadar yaratıcı olamaması da böyle bir hücum hattının son derece etkisiz kalmasında önemli nedenlerden biriydi.Bol bol anlamsız uzun top denedik bu yarıda ve çoğu rakibe pas olarak gitti.Özellikle Ömer Aysan'ın bindirmelerinde o mevkideki Hakan Balta'nın neden o kadar sorumsuz olduğunu da bir türlü anlayamadım.Oradan çok fazla tehlike yarattılar.Neyse ki ikinci yarı biraz daha toparlandı Hakan.
Kewell sanırım aynı golü 6-7 kez atmıştır.Lincoln'le çok yaparlardı geçen sene bu organizasyonu.Yedek kulübesinin bir takım için ne kadar etkili olduğunu da böylece gördük.Arda ortalıyor,oyuna sonradan giren Kewell golü atıyor,oyuna sonradan giren Aydın'ın ara pasında yine oyuna sonradan giren Nonda maçı bitiriyor.
Bir daha böyle stresli maçlar görmemek dileğiyle...:P