Orjinal Mesajı Yazan: silah
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: ordi
Alıntı:Orjinal Mesajı Yazan: Neo
Önceki sayfaları okuyun arkadaşlar. Sizlerle aynı sorunu yaşayan başkalarıda vardır belki. Herkese tek tek cevap vermek zor bir durum sizde farkındasınızdır.
sayın administrator herkese tek tek cevap vermenin zorluğunun farkındayım aynı uyarıyı yapan naçizane bir mesajı ben de yazdım ancak an itibari ile bütün mesajları -1245 mesaj- okumuş olmama rağmen benimle aynı sorunu paylaşan birine rastlamadım bir özel ilgi gösterseniz :o sorunum şu tekrarlıyorum diğer modlarda sorunum olmamasına rağmen master ligde gs nin tezahüratı ile oynayamıyorum nasıl düzeltilebilir bu ? birde stadlarda bazı ufak hatalar var ya hani herkesin bahsettiği bunun için ir update gelecek mi?
Buyrun arkadaşlar yeni bir yama üzerinde çalışıyorum bu yamada seçilmiyen takımların olduğu kısıma bank asya takımlarını ekledim ve master ligde ve BML de seçme imkanı olacak değişik bir çalışma oldu ve Fransa ligini ünlü alman takımlarına ayırdım tabiki lyon-marsilya-PSG-Bordeuxu yamadan çıkarmadım.Bu güncelleme değildir tamamen değişik bir yamadır ve 1.30 uyumludur çıkap çıkmayacğına gelince belli olmaz pes 2010 da geldi artık.;)
Eklenen takımlar
Dinamo Bucuresti
Rapid Wien
Schalke
Nacional
Austria Wien
Hoffenheim
Hertha
Bremen
Hamburg
Zenit
Dortmund
Leverkusen
Dinamo Zagreb
Feyenoord
Maccabi
Rubin
Zurich
Debreceni
CSKA
Heerenveen
PSV
AZ
APOEL
Stuttgart
Bayern
Wolfsburg
Urziceni
Bate
Twente"
Bank Asya 1. Lig
Adanaspor
Altay
Bucaspor
Boluspor
Caykur Rizespor
Dardanelspor
G.Antep Bld.Spor
Giresunspor
Hacettepe
Karsıyaka
Kardemir Karabük
Kartalspor
Kayseri Erciyesspor
Kocaelispor
Konyaspor
Mersin Idman Yurdu
Orduspor
Samsunspor
Birde bu optionsu dene bakalım düzelecekmi ilk defa bu tarz bir sorun görüyorum:)
http://ul.to/3rhq19
bu options denedim düzelmedi ama tekrar başlamak pahasına ben bi şekil sorunu çözdüm yalnız senin options dan sonra ferrari beyaz tenli sarışın çirkin bişey oldu...