eagles1903 Orjinal Mesajı Yazan: bahargulu slm arkadaslar turkce spikerli mi bu yama Türkçe spikerli değil ama Türkçe spiker uyumlu.Yani Türkçe spikeri koyarsan oyuncu isimlerini doğru söyler.
erhanalkan hero kardeşim sana bi sorum olucak yamayı yükledim bi sorunla karşılaşmadım ama önceki sayfalarda okumuştum oyunda efsane ol seçeneğinde oyundan atma hatası alıyorum diyenler vardı bi bilgi verirmisin?
gamewar Orjinal Mesajı Yazan: herobjk Orjinal Mesajı Yazan: bahargulu slm arkadaslar turkce spikerli mi bu yama Türkçe spikerli değil ama Türkçe spiker uyumlu.Yani Türkçe spikeri koyarsan oyuncu isimlerini doğru söyler. uyumlu türkçe spikerin linkleri veya konusunu atsana kardeş o zaman
ozi.bg Orjinal Mesajı Yazan: ozi.bg önceLikle yama için emeqi qeçen herlese çok teşekkür ederim yama çok qüzel qörünüyor yamayı indrdim uyunu kaldırdım ve yeniden kurdum yamada başarılı bi şekilde kuruluyo qörünüodu fakat oyunu açtıqım zamn haala inq.ce ve TR takılarının formalar ve loqolar çok farklı çıkıo + oyunda ses çıkmıo :S Sorunu nası çözebilirm ? şimdiden teşekkürler.. yokmu yardım edebilcek :s
cenkdinho çok teşekkürler indirdim harika :) fakat türkçe spiker demişsiniz ben bulamadım link atabilir misiniz ?
maniz65 abi ben masterlig'inde ikicinde seneye gectim ankaragucu ile mac yapacaktimki kapandi oyun. birdaha actigimdada hep kapatio ankaragucunde bsylr var galiba yardimci olursan sevinirimmmm
shafucq cok teşekkürler arkadşım oyunu şimdi açtım daha maç yapmadım ama inşallah sorun yoktur elinize sağlık emeği geçen herkese teşekkürler
shafucq slm arkadaşlar ben 3 maç yaptım daha sorunla karşılaşmadım spiker sesleri ve sahalar tamamen güzel görünüyor sorunları olan arkadaşlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım
erhaniye arkadaşlar beni 10. maçtan sonra oyundan atıyor bi çözüm bulun lütfen. Şimdiden teşekkürler.
erhaniye ARKADAŞLAR BENİ 10. MAÇTAN SONRA OYUNDAN ATILIYORUM Bİ ÇÖZÜM BULUN LÜTFEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
jewa silah bu yama inline oyun için kullnılabilrmi.online oynamak istiyorum arkdşalrımla.bi yardımcı olursan.çünkü bi konuda 1.4 patch istemişler onlineiçin.yardım edersen sewinirm...
erhanalkan wide değil bunlar dışında yama gayet güzel elinize sağlık stadların siyah olmasının sebebi ekran kartından kaynaklanıyordur