eagles1903 Orjinal Mesajı Yazan: pesqolik Silah abi herşey harika ötesi olmuş az önce indirdim de ben tuş ayarlarını eskisi gibi yapmak istiyorum yani x fln gibi yardımcı olurmusun ? Setting e gir.Üst tarafta keyboard yazıyor ona tıkla ve sağ taraftaki ayarları böyle yap.
nev65 Yama gercekten harika hersey mükemmel yükledim ve hiçbir sorun yok yalnız oyunun müzikleri calmıyor bunu nasıl halledebilirrim simdiden tesekkürler...
deathcallsdeath Orjinal Mesajı Yazan: volkandemirel kramponlar cv06´da sanirim fenerbahceli bekir irtegünde bir hata var onu editlemek istiyorum isminin üzerine gidiyorum oyundan düsüyorum.az önce mac esnasinda bekiri oyuna almak istedim yine düstüm oyundan aceba bu konuda ayni sikintiyi yasayan varmi? Bende de oldu sanırım yamadaki küçük bir hata bu. Bekire atanmış olan facete hata var. Ben başka bin dosyası atadım düzeldi. Orjinal Mesajı Yazan: nev65 Yama gercekten harika hersey mükemmel yükledim ve hiçbir sorun yok yalnız oyunun müzikleri calmıyor bunu nasıl halledebilirrim simdiden tesekkürler... Sistem ayarlarında bgm sesi kapalıdır. Lütfen böyle küçük şeyleri kontrol etmeden sormayın.
silah Orjinal Mesajı Yazan: nev65 Yama gercekten harika hersey mükemmel yükledim ve hiçbir sorun yok yalnız oyunun müzikleri calmıyor bunu nasıl halledebilirrim simdiden tesekkürler... sistem ayarlarından ses bölümünden sesleri açabilirsin ben müzik dinlemediğim için kısmıştım ordan açabilirsin sesleri.Bekir de oyunda atıyor özür dilerim arkadaşlar 1.sayfada en başta yazdım ve link verdim ordan indirebilirsiniz ozaman oyundan atma olmaz.
asdf_qw yamayı indirdim 2010 pes olmuş tartışmasız ama wembley stadyumunun çıkarılması beni üzdü kezâ onun yerine yapılan stadlarda hiç güzel değil tipik Türk stadları 10bin 15bin kişilik artı deplasman takımının gölünden sonra da statta karnaval havası esmesi ilginç hiç bir evsahibi takımın gol yedikten sonra beraber gölü kutlayacağını sanmıyorum benim eksik gördüklerim bunlar ama herkese şiddetle tavsiye ediyorum bir şeye daha dikkat ettim kaleciler fazla güçlenmiş 90 diye tabir edilen yere giden topu çıkarıyolar gerçekten harika elleriniz dert görmesin çok sağolun.
asdf_qw birşey sormak istiyorum oyunda tüm sesleri kıstıktan sonra menü içinde yinede ses çıkıyor yani bir menüye girip çıkarken okları menüler üstünde gezdirirken bunu kapatabiliyormuyuz acaba?
silah Orjinal Mesajı Yazan: ANADOLU_27 silah abi edit bölümde fenerbahçede bekir irtegünün üstüne gelince atıyo 1.sayfada link verdim ordakini indir atma sorunu ortadan kalkacak diğer sayfalardada yazdım.Torrent 29 partın toplanmış halidir.
ANADOLU_38 sagol silah kardeş bide rica etsem updatelerde oyuncuların alaksız olan saçlarını değiştireseniz çok alakasaız saçlar var şimdiden sagol
takar Silah bn yamayı indirdim çok güzel olmuş eline sağlık Pes 2010 da da yeni yama çalışmalarını bekliyorum
sneijder10 Orjinal Mesajı Yazan: silah Orjinal Mesajı Yazan: ANADOLU_27 silah abi edit bölümde fenerbahçede bekir irtegünün üstüne gelince atıyo 1.sayfada link verdim ordakini indir atma sorunu ortadan kalkacak diğer sayfalardada yazdım.Torrent 29 partın toplanmış halidir. Cevabın için sağol abi 6. parttayım İlk sayfada crack yapmayın demişsin oyunu cracksiz nasıl yükleyeceğiz? Bu arada özelden msn adresini gönderirsen sevinirim(Yamayı yüklerken sorum olursa sormam açısından) Eline sağlık emeğe saygı
silah **Bazılarında crackdan dolayı oyunda karışıklıklar çıkmış bazılarıda bu sorunu crack atmadan kitserverdeki setubu install edince oyunda hata oluşmamış o açıdan dedim 2 şekildede dene önce crack atmadan kitserverı yap instali falan olmazsa crack lı şekilde hata oluşmaması açısından.**
Legend_Ghost_2307 abi dün gece cvp yazmıştım gece kurdum bütün stadlarda ve çoğu takımla maç yaptım ve en ufak sorun dahi almadım.. 3gb olan bi yama olması doğal diycem fazlaca detay var ve mükemmel ötesi bi yama olmuş.. buradaki çoğu yamayı indirdim kurdum ama şu ana kadarki pese kurduğum en güzel yama olmuş.. diğer indirdiğim patchi yapanlar kusura bakmasın ama böyle :) teşekkürler yama için 2010 içinde erkenden böyle bi yama bekliyoruz artık :)
ANADOLU_38 updatede rica etsem kayserisporlu umut koçin'i yaparmısın ilk resim face için koydum ikinci resim saç ve sakal için şimdiden teşekkürler ... http://img41.imageshack.us/img41/2087/58219.jpg http://img156.imageshack.us/img156/7203/16119491nn4.jpg
silah Orjinal Mesajı Yazan: ANADOLU_27 updatede rica etsem kayserisporlu umut koçin'i yaparmısın ilk resim face için koydum ikinci resim saç ve sakal için şimdiden teşekkürler ... http://img41.imageshack.us/img41/2087/58219.jpg http://img156.imageshack.us/img156/7203/16119491nn4.jpg Update gelip gelmiceği belli değil adam küfür yağdırmış artık bişey demiyorum.Bunla 2 oldu.
volkandemirel bekir irtegün icin cözümü bulamadim. ilk sayfada diyorsun ama neresinde???? auxerre dosyasini buldum sadece...
silah Orjinal Mesajı Yazan: volkandemirel bekir irtegün icin cözümü bulamadim. ilk sayfada diyorsun ama neresinde???? auxerre dosyasini buldum sadece... Hemen üstünde.Birşey diyemiyoruz çünkü optiosn nedir belki bilmiyorsun bu optiosn hatayı giderecek... OYUNDAN ATMA HATASI Arkadaşlar aşağıdaki optionsu indirin 29 partlı olan bölümdeki konami dosyası hatalı. KONAMI.rar http://rapidshare.com/files/276558938/KONAMI.rar