Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Az önce download bitti ve kurdum, şöyle bir göz gezdirdim ve oldukça başarılı görünüyor. Bazı hatalar olabilir, belki kullandıkça daha da görülecektir ama bu kadar kapsamlı bir çalışmada olması çok doğal bir durum bu. Yapanların ellerine sağlık, cidden çok teşekkürler
Benim ilk aşamada bir problemim var, geçmiş sayfalara biraz baktım ama hepsini tarayamadım, belki bahsi geçmiştir. Ben normalde oyunu en dşük ekran ayarlarında oynuyor idim. Laptopta oynadığım ve laptopun ekran özellikleri çok gelişmiş olmadığı için iyi performans almak bakımından bu çok önemli ve o yüzen grafikten feragat ediyordum. Şimdi yamadan sonra da en düşük ayarlarda açmaya çalıştım ancak bu ayarda olunca maç başlayınca stad yeşil değil siyah oluyor. Mesela saha çizgileri yine görünüyor, oyun da oynanabiliyor ama yeşil olması gereken yerler siyah çıkıyor. Medium ve high seçeneklerinde ise böyle bir problem yok ama tabii grafik kalitesi artınca oynanabilirlik düşüyor.
Bu tür bir problem nasıl çözülebilir, ne yapmam gerekir?
Hem yama için bir daha teşekkür edeyim hem de cvp verebilirseniz yardımlarınız için şimdiden teşekkür edeyim.
Tekrar ellerinize sağlık